More

  Acer lansează desktop-urile All-in-One Aspire U27 şi Aspire Z24

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Acer a anunțat lansarea a două noi desktop-uri All-in-One elegante, modelul Aspire U27 cu diagonală de 27” și Aspire Z24 cu diagonală de 23.8”. Echipate cu procesoare Intel Core din generația 7 și memorie opțională Intel Optane™, ambele dispozitive oferă o experiență Windows 10 performantă și fluidă, în timp ce adaugă și un element de stil în mediul de lucru.

  Aspire U27, câștigător al premiului iF Design 2017, are un șasiu impresionant de 12 mm (0.5 inci) și un suport metalic elegant. Cu un display Full HD de 27″ (1920 x 1080) și un subwoofer special conceput care oferă un bas profund și puternic, acest sistem all-in-one oferă divertisment performant.

  „Suntem foarte entuziasmați să echipăm sistemele all-in-one cu sistemul nostru de răcire inovator LiquidLoop fără ventilator”, a declarat Jeff Lee, Director General, Stationary Computing, IT Products Business, Acer Inc. „Sistemul de răcire ne-a permis să creem design-ul ultra-subțire premiat al Aspire U27, permițându-i să strălucească ca o piesă modernă de decor, dar destul de liniștită pentru a nu distrage atenția.”

  Aspire U27 are sistem de răcire LiquidLoop™ proprietar Acer, care permite funcționarea silențioasă. Utilizează evaporarea și condensarea lichidului pentru a transporta și a disipa căldura, făcându-l eficient din punct de vedere energetic și prelungind durata de viață a produsului.

  Aspire Z24 este extrem de subțire, 11mm (0,4 inci), cu o carcasă frumoasă, fiind un element elegant și potrivit în orice încăpere. Acesta este disponibil cu grafică NVIDIA® GeForce® 940MX, oferind o putere suplimentară pentru o gamă largă de activități, împreună cu unitatea optică din dotare.

  Aspire U27 și Aspire Z24 au tehnologia Acer ExaColor™ care corectează culorile și ajustează contrastul, pentru o calitate precisă a imaginii, un avantaj deosebit pentru cei care sunt pasionați de fotografia digitală, de jocuri, social media și conținutul prin intrarea HDMI. În plus, Aspire U27 și Aspire Z24 includ tehnologia Acer BlueLightShield™, care reduce emisia de lumină albastră și poate ajuta la reducerea solicitării ochilor, în timp ce tehnologia Acer Flickerless™ reduce oboseala ochilor. Dolby® Audio™ Premium oferă un sunet excelent, în timp ce vă bucurați de filme sau jocuri.

  Un suport inteligent de gestionare a cablului din piele păstrează spațiul de lucru aerisit și ordonat, în timp ce un ecran care se înclină de la -5 la 25 de grade permite ajustarea ușoară a unghiurilor de vizualizare, pentru confort maxim în timpul navigării, vizionării filmelor sau apelurilor video.

  Prețuri și disponibilitate

  Acer Aspire U27 va fi disponibil în America de Nord începând cu luna iulie, la prețuri de la 1,099 dolari și în EMEA din mai, la prețuri de la 1,299 euro.

  Acer Aspire Z24 va fi disponibil în America de Nord începând cu luna iulie, la prețuri de la 899 dolari, în EMEA din iunie, la prețuri de la 749 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.