Facebook a anunţat rezultatele trimestriale şi planurile de viitor

Mădălina Gănescu
- 4.05.2017, 10:14 în Evoluţie
0

SHARES

Facebook tocmai a anunţat rezultatele trimestriale şi a făcut un update al progresului cu privire la conectarea lumii. Comunitatea Facebook are acum mai mult de 1.9 miliarde de oameni activi lunar şi aproximativ 1.3 miliarde oameni activi zi de zi.

Scopul următor pe care îl are Facebook este de a se concentra pe construirea unei comunităţi. Mai mult de 100 de milioane de persoane de pe Facebook sunt membri ai grupurilor „cu un scop semnificativ”, precum grupuri care sprijină păriţii sau grupuri care oferă suport cu privire la anumite boli, care au devenit parte importantă din vieţile lor.

Mark Zuckerberg spune că speră să ajute mai mult de 1 miliard de persoane să se alăture grupurilor importante pentru a întări ţesătura socială în următorii câţiva ani. Facebook lucrează în continuare pentru a depista ştirile false şi îşi mai doreşte să conecteze utilizatorii Facebook cu reprezentanţii lor guvernamentali.

Trimestrul acesta Facebook a mai făcut un pas important în tehnologie la conferinţa F8, deschizând drumul către prima platformă mainstream de realitate augmentată. În plus, Zuckerberg spune că utilizatorii vor avea mai multă realitate virtuală şi augmentată în mâinile lor în curând.

În prezent, Facebook a adunat 1.9 miliarde de utilizatori lunar, Instagram a ajuns la 700 de milioane de utilizatori, WhatsApp la 1.2 miliarde de utilizatori, iar Messenger tot la 1.2 miliarde de utilizatori.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!