More

  Cum vrea Microsoft să pună punct pirateriei

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft vrea să vină de hac pirateriei, iar de curând a obţinut un brevet care are la bază o tehnologie prin care sunt identificaţi şi marcaţi utilizatorii care folosesc conţinut obţinut în mod ilegal.

  Sistemul îşi propune să împiedice utilizatorii să acceseze conţinutul piratat, iar cei care deţin licenţa vor afla imediat cine sunt utilizatorii care piratează.

  Mai exact, noua tehnologie de depistare a pirateriei foloseşte un algoritm prin care utilizatorii sunt împiedicaţi atunci când doresc să acceseze conţinutul respectiv, iar deţinătorii legali pot astfel să afle imediat cine sunt utilizatorii care încearcă să comită o ilegalitate şi mai ales dacă au mai folosit conţinut piratat în trecut.

  Tehnologia ar putea fi integrată direct în sistemul de operare Windows sau în browsere de internet, servicii cloud și aplicații de redare audio/video.

  Brevetul obținut de Microsoft ar putea speria o bună parte din utilizatorii Windows, care folosesc copii nelicențiate ale acestui sistem de operare. Gigantul american abia a căpătat acest brevet, deci el ar putea fi folosit pentru produsele viitoare.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.