Twitter a introdus o funcţie pentru articole recomandate

Mădălina Gănescu
- 11.05.2017, 14:30 în Online
0

SHARES

Twitter a introdus săptămâna trecută o nouă funcţie numită „People also read” (Oamenii citesc de asemenea), care recomandă alte link-uri după ce ai dat click pe un articol.

Un reprezentant Twitter a declarat pentru BuzzFeed News că gigantul social media a lansat această funcţie pentru toţi utilizatorii care folosesc aplicaţia iPhone. Acesta a mai precizat că articolele vor fi recomandate algoritmic în funcţie de temă şi nu de publicaţie.

Articolele recomandate nu vor apărea atunci când dai click pe un link într-un tweet sponsorizat. Funcţia va funcţiona pentru articole de ştiri publicate de pe conturi verificate, potrivit Twitter, într-un efort de a preveni răspândirea dezinformării.

Compania Twitter a mai precizat că algoritmii noii funcţii scanează link-uri pe aceeaşi temă între link-urile distribuite şi articolele recomandate. Dacă această funcţie, „People also read” te deranjează şi nu o consideri utilă, poţi să o închizi dând click pe săgeata din dreapta ecranului şi selectând „See less often”.

Atât Twitter, cât şi Facebook, au experimentat reacţii dure din partea utilizatorilor, iar asta din cauza ştirilor false din timpul şi de după alegerile din Statele Unite ale Americii.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!