Telefonul pliabil retro de la Samsung costă de aproximativ 3 ori mai mult decât Galaxy S8

Mădălina Gănescu
- 17.05.2017, 11:27 în Smartphones
0

SHARES

Nokia nu este singurul brand care se gândeşte la clienţii melancolici. Samsung pare să aibă în plan să lanseze un nou telefon pliabil, dar de data aceasta cu un aer mai retro.

Într-adevăr, smartphone-urile devin din ce în ce mai inteligente, dar se pare că în ultima perioadă a crescut cererea pentru dispozitivele mobile retro. HMD Global a anunţat noul Nokia 3310 în cadrul Mobile World Congress 2017 în februarie, dar din păcate încă nu este disponibil pe toate pieţele lunii pe filieră oficială.

Acum, Samsung are în plan să aducă înapoi pe piaţă telefonul pliabil (cu clapetă). Dubbed W2017, telefonul pliabil premium, combină puterea unui smartphone modern cu designul retro.

Telefonul rulează Android 6.0.1 Marshmallow, are două display-uri Super AMOLED touchscreen de 4.2 inchi şi o rezoluţie impresionantă de 1920 x 1080 pixeli. În plus, acesta are 4 GB de RAM şi un procesor Snapdragon 820, acelaşi procesor folosit de Samsung pe flagship-urile smartphone lansate în 2016.

Samsung a adăugat rezistenţă la apă şi praf la design, ca de altfel şi scanner pentru amprentă pentru autentificare în cazul plăţilor via Samsung Pay. Camera principală are 12 MP, iar ce frontală doar 5 MP. Samsung a inclus, de asemenea, 64 GB mediu de stocare.

Din păcate, pentru moment W2017 este disponibil doar pentru China, iar preţul ar fi de aproximativ 2,350 lire sau altfel spus costul a trei Galaxy S8 şi jumătate.

Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!