Lamborghini Alpha One, un smartphone care costă cât avansul la Prima Casă

Mădălina Gănescu
de - acum 6 luni în Homepage

Dacă vă gândeaţi că piaţa de smartphone-uri nu mai poate suprinde cu nimic şi deja le-aţi văzut pe toate, ei bine Tonino Lamborghini vă arată că v-aţi înşelat. Brandul al cărui nume a devenit sinonim cu maşinile de lux tocmai a dezvăluit ultima piesă de rezistenţă. Este vorba de smartphone-ul Lamborghini Alpha One, un dispozitiv mobil special conceput pentru şoferii de maşini sportive sau vehicule de lux.

Nu este pentru prima dată când Lamborghini se aventurează pe piaţă de smartphone-uri Android. În 2015, compania a lansat 88 Tauri şi Antares, două telefoane rupte parcă din îmbrăcămintea maşinilor sportive de lux.

Alpha One pe de altă parte, se pare că este mai puţin impozant, dar este construit aşa cum era de aşteptat tot din materiale premium şi destul de scumpe. Designul dispozitivului mobil pe care Lamborghini îl lansează este conceput dintr-un material „mai puternic decât titanul”. Acest material se pare că este un metal lichid folosit în producţia de super maşini şi are rolul de a prelungi durata de viaţă.

Totuşi, construcţia puternică este ascunsă în spatele pielii italieneşti de pe spate, creată handmade. Lamborghini Alpha One are un display QHD cu diagonala de 5.5 inchi, 4 GB de RAM, 64 GB mediul de stocare, o baterie de 3,250 mAh şi suport pentru card dual SIM. Deşi ne-am fi dorit ca telefonul să primească noul procesor Snapdragon 835, se pare că acesta vine doar cu Qualcomm Snapdragon 820, care oferă performanţe mid-range raportat la restul smartphone-urilor disponibile la această oră pe piaţă.

Momentat, smartphone-ul Lamborghini Alpha One este disponibil doar pe piaţa din Rusia la preţul de 2,110 dolari, dar mai târziu anul acesta va ajunge şi în pieţe precum Marea Britanie, Coreea de Sud, China şi Emiratele Arabe Unite.

Comentarii

comentarii