More

  Review K780 Multi-Device Wireless: Tastatura ta pentru computer, telefon şi tabletă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Am testat la Noobz K780 Multi-Device Wireless, o tastatură elegantă, compactă, cu taste rotunde, care funcţionează perfect cu smartphone-uri şi tablete. Aceasta este destul de silenţioasă la tastare şi poate fi conectată destul de uşor de la un dispozitiv la altul.

  Tastatura portabilă funcţionează cu PC-uri, Mac-uri, Chrome OS, Android şi iOS. Printr-o simplă apăsare a unui buton de schimbare, Easy-Switch, poţi schimba dispozitivele pe care le foloseşti. Am folosit tastatura universală atât conectată la PC-ul personal, cât şi la telefonul Android S7 Edge de la Samsung.

  Construcţia dispozitivului este una solidă, atent finisată, iar partea care mi-a plăcut şi mai mult este aceea că respectă formatul unei tastaturi clasice, dar vine în acelaşi timp şi cu un aer modern.

  K780 Multi-Device Wireless se conectează la dispozitivul dorit, fie el calculator, smartphone sau tabletă, prin două sisteme de conectare. Aceasta are un spaţiu special gândit pentru a susţine smartphone-ul sau tableta. Fără probleme poţi conecta şi poţi sprijini de tastatură o tabletă cu diagonala de până la 12 inchi. Sistemul te ajută să economiseşti spaţiu, nu mai este necesar să dai peste firele de la tastatură şi să le desprinzi de unitatea centrală, iar dacă vrei să lucrezi inclusiv din pat, nimic nu îţi poate sta în cale.

  Personal, mi s-a părut extrem de utilă tastatura când am fost plecată prin ţară şi am fost nevoită să transmit o serie de informaţii online cât mai rapid, iar laptopul nu oferea cele mai bune performanţe. Astfel, am conectat smartphone-ul Galaxy S7 Edge la K780 Multi-Device Wireless şi mi-am făcut treaba numaidecât.

  Durata de viaţă a bateriei este, potrivit producătorului, de până la 24 de luni şi provine de la două baterii AAA preinstalate. Tastatura K780 Multi-Device Wireless intră în modul auto-sleep pentru a economisi energie şi utilizatorii au la dispoziţie un buton on/off şi un status al bateriei reflectat de un led.

  K780 Multi-Device Wireless se conectează la calculator, smartphone sau tabletă prin două mijloace: Logitech Unifying™ USB receiver or Bluetooth® Smart technology.

  Tastatura cântăreşte 875 g şi măsoară 158 mm x 380 mm x 8 mm în faţă şi 22 mm în spate. Este compatibilă cu sistemele de operare Windows 7, Windows 8, Windows 10 şi următoarele lansate, ca de altfel cu sistemele de operare de la Android 5.0 în sus, Mac OS X 10.10 în sus, iOS 5 în sus şi Chrome OS.

  K780 Multi-Device Wireless este o tastatură foarte practică, care te ajută să fii mult mai productiv dacă trebuie să petreci foarte mult timp online şi trebuie să lucrezi remote. De asemenea, în cazul în care te afli în cadrul unei întâlniri şi trebuie să notezi rapid nişte informaţii, poţi folosi cu încredere smartphone-ul conectat la tastatură, iar experienţa va fi asemeni utilizării unui laptop.

  K780 Multi-Device Wireless poate fi utilizată desigur şi în scop personal, asta dacă ai luat în sfârşit decizia de a scăpa de tastatura veche cu fir care a strâns praf şi nici nu mai răspunde la comenzi.

  Preţul K780 Multi-Device Wireless este de 109 euro. Dacă ar fi să schimb ceva la acest produs pentru a-l face mai bun, acela ar fi suportul pentru smartphone şi tabletă. Aş schimba materialul din care acesta este produs, pentru că astfel utilizatorii ar avea parte de o tastatură şi mai uşoară. Textura celui deja existent este într-adevăr de calitate şi nu alunecă pe diferite suprafeţe, dar cred că totuşi aproape 1 kg pentru o tastatură portabilă este cam mult, asta în condiţiile în care cel mai subţire şi mai uşor laptop nu depăşeşte 1,500 kg.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.