More

  Samsung va prezenta săptămâna aceasta primul display OLED care se întinde

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  În cadrul evenimentului Display Week ce va avea loc săptămâna aceasta în California, cei mai mari producători de display-uri din lume vor prezenta cele mai noi inovaţii.

  Divizia de Display-uri de la Samsung se zvoneşte că va introduce primul display OLED care se întinde. Potrivit presei sud-coreene, display-ul care se întinde este „cel mai avansat display flexibil de pe piaţă” la această oră.

  Display-ul OLED flexibil de la Samsung se întinde în ambele direcţii şi are o diagonală de 9.1 inchi. În plus, acesta se poate îndoi până la 12 mm în ambele direcţii, adică aproximativ 0.47 inchi, iar asta fără să fie afectată rezoluţia.

  Desigur, ar putea părea că nu este vorba de o „îndoire” prea mare, dar trebuie să ţinem minte că această tehnologie este încă în stadiul de dezvoltare şi în viitor va fi perfectată. În prezent, pe piaţă nu există niciun smartphone care să prezinte un display flexibil în ambele direcţii sau care se întinde.

  „În vreme ce display-urile OLED flexibile existente deja pot fi transformate doar într-o parte, acest display OLED poate fi transformat – fie curbat, îndoit sau rulat, în ambele părţi, sus şi jos”, a declarat un reprezentant Samsung Display cu privire la această nouă tehnologie.

  Se mai discută, de asemenea, despre prezentarea unui display OLED 3D, dar această tehnologie pare să nu fie încă pregătită pentru producţia în masă în viitorul apropiat. Korea Herald precizează că alte două display-uri Samsung ar putea ajunge în curând pe dispozitivele mobile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.