More

  AOC lansează monitorul AGON G-SYNC de 240Hz

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  AOC lansează cel mai rapid monitor de gaming NVIDIA G-SYNC de până acum. AOC AGON AG251FG se laudă cu o rată de refresh de 240Hz, un timp de răspuns de 1ms și NVIDIA ULMB pentru reducerea efectului de motion blur.

  Pe lângă timpul ridicat de răspuns oferit de NVIDIA G-SYNC, ecranul vine cu alte caracteristici premium de joc precum AOC Shadow Control și ergonomicul AOC Ergo Dial Base.

  Maximă delicatețe pentru utilizatorii NVIDIA

  ­AOC AGON AG251FG dispune de un ecran TN Full-HD de 24.5 inch (format 16:9, 1920 x 1080 pixeli), care are o dimensiune mai mare decât formatul obișnuit folosit în competițiile esports, de 24 inch. Cu rata sa de refresh de 240Hz și modulul incorporat NVIDIA G-SYNC, monitorul este o alegere perfectă pentru jucătorii care dețin plăci grafice NVIDIA și care doresc cea mai bună sesiune de joc posibilă. Tehnologia G-SYNC sincronizează rata de refresh a ecranului cu plăcile grafice GPU pentru a elimina întreruperile și pentru a minimaliza fenomenul de stuttering, precum și input lag.

  Timpul de răspuns de 1ms al monitorului și NVIDIA ULMB reduc la minimum, de asemenea, distorsionarea imaginii și reflexiile, astfel încât jucătorii să se poată bucura de imagini clare chiar și în situațiile cele mai rapide. ”La AOC noi înțelegem importanța NVIDIA pentru toți jucătorii hardcore și cei entuziaști, îmbunătățind experiența jocurilor pe PC de la an la an cu cele mai avansate tehnologii pentru plăci grafice. Din acest motiv, lansăm versiunea cu G-SYNC a premiatului monitor de 240Hz”, a precizat Alfonso Clemente, Product Manager la AOC.

  Confort pentru jucătorii profesioniști

  Precum toate monitoarele AGON, AG251FG vine cu o gamă de caracteristici premium pentru a stimula confortul și performanța jucătorilor. Acestea includ AOC Ergo Dial Base, cu ajustare pe gradul de înclinare, ajustare pe înălțime ce include o linie gradată, un suport retractabil pentru căști și un mâner ce facilitează transportul. Pentru a preveni oboseala ochiului în timpul sesiunilor lungi de joc, tehnologia AOC Flicker Free reduce fenomenul de flickering, iar modul AOC Low Blue Light reduce potențiala lumina albastră dăunătoare cu unde de scurtă durată. Pentru un avantaj suplimentar în mediile de joc întunecate, opțiunea AOC Shadow Control permite jucătorilor să lumineze zonele extrem de întunecate fără să afecteze restul ecranului.

  AOC AGON AG251FG este disponibil pe piață începând cu august 2017. Prețul recomandat este de 2679 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.