More

  Instagram primeşte suport pentru imagini landscape şi portret

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O nouă versiune a Instagram este disponibilă acum pentru a fi descărcată de pe App Store şi Google Play. Update-ul aplicaţiei adaugă o serie de noi funcţii, aşa că dacă nu l-aţi instalat încă, ar fi cazul să vă grăbiţi.

  Încă de la lansarea Instagram Direct din luna aprilie, dezvoltatorii au încercat să intensifice experienţa utilizatorilor prin adăugarea de noi funcţii şi îmbunătăţiri.

  Unele dintre cele mai importante au fost anunţate astăzi, de vreme ce Instagram Direct oferă suport acum şi pentru orientări landscape şi portret. Ori de câte ori trimiţi o imagine permanentă sau un video prietenilor folosind Direct din aplicaţia de cameră, nu mai eşti nevoit să o decupezi de azi înainte.

  Mai mult decât atât, update-ul aduce suport pentru link-uri în Direct, ceea ce înseamnă că utilizatorii Instagram pot acum să distribuie website-uri cu prietenii lor şi pot să vadă un preview direct în conversaţie. Acelaşi lucru este valabil pentru numere de telefon şi adrese.

  Suportul pentru imaginile landscape şi portret în Direct este deja disponibil pentru dispozitivele iOS cu versiunea 10.22 a Instagram. Totuşi, utilizatorii Android vor fi nevoiţi să aştepte mai mult pentru ca aceste funcţii să fie disponibile. În schimb, link-urile în mesajele Direct sunt disponibile pe ambele platforme mobile.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.