Moto E4 şi Moto E4 Plus vor fi lansate în 17 iulie | NOOBZ.RO

Moto E4 şi Moto E4 Plus vor fi lansate în 17 iulie

Mădălina Gănescu
- 29.05.2017, 18:28 în Smartphones
0

SHARES

Telefoanele accesibile entry-level Moto E4 Plus cu baterie de 5000 mAh şi Moto E4 de la Motorola Mobility, deţinută de Lenovo, ar putea fi anunţate în data de 17 iulie.

Moto E4 este un telefon entry-level ce va costa aproximativ 185 dolari în Statele Unite ale Americii şi 150 euro în Europa. Pe cealaltă parte, avem şi Moto E4 Plus care va costa de la 190 euro în sus în Europa, în funcţie de operatorul de telefonie mobilă care îl va comercializa.

Se tot zvoneşte despre cele două telefoane entry-level de ceva vreme, inclusiv despre cum vor arăta şi ce specificaţii vor avea. Ambele dispozitive vor avea procesoare MediaTek MT6737, 2 GB sau 3 GB de RAM, 16 GB mediu de stocare şi slot pentru card microSD.

Moto E4 va veni cel mai probabil cu un display 720p de 5 inchi, cameră de 8 MP şi o baterie de 2,800 mAh, în vreme ce Moto E4 Plus va avea un display 720p cu diagonala de 5.5 inchi, cameră de 13 MP şi o baterie generoasă de 5,000 mAh.

Este drept, vorbim despre două smartphone-uri entry-level, nu despre dispozitive mobile premium, dar trebuie să recunoaştem că Motorola întotdeauna a surprins utilizatorii cu telefoane accesibile ca preţ şi cu pachete de specificaţii atractive. Vă ţinem la curent cu data de la care cele două poduse vor fi disponibile pentru achiziţionare şi în România.

Cel mai probabil, vom vedea Moto E4 şi Moto E4 Plus în ţara noastră abia din toamna acestui an.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!