CEO-ul OnePlus spune că OnePlus 5 va fi „cel mai mic telefon flagship”

Mădălina Gănescu
- 1.06.2017, 10:46 în Smartphones
0

SHARES

OnePlus 5 va fi lansat oficial la un moment dat vara aceasta, dar deja am aflat că va fi un smartphone foarte puternic, iar asta mulţumită procesorului Qualcomm Snapdragon 835.

Mai ştim despre OnePlus 5 că va avea o cameră pe spate produsă în colaborare cu DxO, un senzor de amprentă în faţă şi cel mai probabil va renunţa la mufa jack de 3.5 mm.

Astăzi, mulţumită CEO-ului şi co-fondatorului OnePlus, Pete Lau, aflăm că OnePlus 5 va fi foarte subţire. Lau a publicat pe platforma de microblogging Weibo din China că „este de părere” că OnePlus 5 „este cel mai mic smartphone flagship”.

„Vă amintiţi lansarea OnePlus 3, când mulţi din presă au sesizat că telefonul este „wow oh, foarte subţire, se simte bine”. OnePlus 5 cred că este cel mai subţire telefon flagship şi nu a sacrificat experienţa de utilizare”, a scris Lau pe pagina sa oficială Weibo.

Nu ştim cu exactitate dacă se referă la toate telefoanele de pe piaţă sau doar la flagship-urile din portofoliul OnePlus. Totuşi, OnePlus 5 va fi mai subţire de 7.35 mm, adică mai subţire decât OnePlus 3T. Deşi OnePlus X a avut doar 6.9 mm grosime, nu poate fi luat în calcul, asta pentru că nu a fost un model flagship.

Pete Lau mai spune că OnePlus nu a fost nevoită să facă compromisuri cu privire la experienţa utilizatorilor pentru a construi un dispozitiv subţire. Mai avem totuşi de aşteptat o perioadă până când OnePlus va lansa oficial modelul 5, iar tot atunci cu siguranţă vom putea discuta mai multe despre dimensiunile şi specificaţiile telefonului.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!