More

  LG Display investeşte 3.5 miliarde de dolari în display-uri OLED pentru smartphone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LG Display are în plan să investească 3.5 miliarde de dolari în industria OLED pentru smartphone-uri şi vrea să ajungă la 50% din producţia Samsung, care la această oră este lider detaşat pe piaţă cu o cotă de piaţă de 95%.

  Producţia de display-uri OLED pentru smartphone-uri s-a transformat într-o afacere extrem de profitabilă în 2017. În acest moment, aşa cum am precizat mai sus, Samsung este lider indiscutabil pe piaţa de display-uri OLED pentru smartphone-uri, dar se pare că principalul său rival sud-coreean, LG Display, are intenţii serioase să treacă la treabă.

  Un raport nou ce vine din Asia de Est sugerează că LG Display plănuieşte să investească masiv în producţia de display-uri OLED pentru dispozitive mobile. Planurile iniţiale ale companiei includeau producţia de display-uri OLED pentru televizoare, dar văzând cererea tot mai mare pentru display-uri OLED pentru smartphone-uri, producătorul a regândit strategia.

  Potrivit ET News, LG Display este pregătită să investească echivalentul a 3.5 miliarde de dolari în construirea unei fabrici care este programată să îşi înceapă activitatea până în cel de-al doilea trimestru financiar din 2018.

  LG Display îşi pune ambiţia ca prin această investiţie să producă 60.000 de unităţi OLED pentru smartphone-uri pe lună până în 2019. Pentru a ne face o idee despre unde vrea să ajungă LG Display în urma acestor schimbări, trebuie să ştim că targetul companiei este abia la jumătate faţă de ce poate deja Samsung Display deja să producă.

  Zvonurile din Coreea de Sud arată că LG Display a făcut această mişcare rapidă pentru că îşi doreşte să atragă Apple drept client. Dar, aşa cum bine ştim, Apple a comandat deja de la Samsung sute de milioane de display-uri OLED pentru viitoarele iPhone-uri, aşa că rămâne de văzut ce şanse va avea LG Display că îşi vadă visul cu ochii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.