More

  Solistul KISS scrie pe Twitter de pe un iPhone că îşi iubeşte telefonul Pixel

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dragostea „pe bani” a solistului KISS, Gene Simmons, pentru telefonul Pixel de la Google, a fost demonstrată recent printr-un tweet transmis de acesta fanilor pe Twitter.

  Simmons promovează intens colecţia de carcase KISS pentru smartphone-urile Pixel, ca de altfel şi telefonul Pixel în sine, dar o face neglijent de pe un iPhone de la Apple. Acest lucru denotă faptul că înainte de orice afinitate pentru un produs, primează suma de bani pe care producătorul este dispus să o investească.

  Gene Simmons a lucrat în colaboarea cu Google pentru a crea o serie de carcase Live Cases, spunând că aceasta este „o altă modalitate prin care fanii se pot exprima. Fanii noştii au evoluat mult în ultimii 44 de ani. Consider Live Cases la fel ca tricourile pentru concert.”

  Întrebat fiind care este lucrul pe care îl iubeşte cel mai mult la un Pixel, Gene a răspuns „iubesc aspectul elegant şi subţire al Pixel. Tehnologia avansată, dar în continuare intuitivă şi uşor de folosit. Şi, iubesc camera! Fotografiile pe care le-am făcut cu familia pe Pixelul meu sunt clare, nu voi uita niciodată acele momente. Această fotografie cu fiica mea este una dintre preferatele mele – petrecem timp împreună şi mă pregătesc pentru show”, declară Gene Simmons într-un interviu pentru Bette Ann de la Google.

  Foarte drăguţă povestea expusă de Gene, dar cum rămâne cu mica eroare de pe Twitter? Şi, oare fotografiile realizate cu iPhone-ul vor fi uitate? Sursa 1, 2

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.