More

  Boxă portabilă Allview V-Bass: Review + CONCURS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Boxele portabile fac parte dintre gadgeturile mele preferate. De aceea, nu spun niciodată nu, când vine vorba să le testez. În ultima perioadă, m-am împrietenit cu V-Bass de la Allview, o boxă portabilă de dimensiuni mici, compatibilă cu Amazon Alexa Voice.

  Dispozitivul cântăreşte doar 300 gr şi are 67x64x105 mm. Pentru a putea utiliza V-Bass, poţi folosit conexiunea Bluetooth V4.1, iar boxa vine inclusiv cu o aplicaţie dedicată: Siebo Multiroom. Mai trebuie să ştiţi că gadgetul funcţionează cu o baterie Li Pol 3.7V 1200 mA şi oferă o autonomie de până la 4 ore.

  Boxa portabilă Allview V-Bass poate fi achiziţionată de pe allview.ro la preţul de 249 lei şi pe eMAG la preţul de 269,89 lei. V-Bass nu este rezistentă la apă şi nu trebuie utilizată nici măcar în locuri cu umiditate, ca de altfel nici la temperaturi mai mari de 40 de grade sau mai scăzute de 0 grade.

  Înainte de a folosit produsul, m-am asigurat că acesta este complet încărcat (lucru semnalizat prin beculeţul verde). Apoi, am descărcat aplicaţia Siebo Multiroom din Google Play pe smartphone şi am instalat-o. În ultimă fază, am conectat smartphone-ul la dispozitivul mobil şi am vizionat video-uri pe YouTube, am ascultat muzică şi m-am bucurat la maxim de funcţiile boxei.

  Producătorul Allview recomandă ca V-Bass să nu fie utilizat în timpul şofatului, iar acelaşi lucru este valabil şi în cazul aplicaţiei. Dacă ai probleme în ceea ce priveşte conexiunea, trebuie să mai ştii că pentru a comuta între Wi-Fi şi Bluetooth, trebuie să dai pur şi simplu click pe butonul Wi-Fi/Bluetooth (butonul cu iconiţa Bluetooth – nr. 5 din imaginea de mai jos).

  Iar pentru că tot am adus vorba de butoane, V-Bass foloseşte un microfon, un indicator de stare, un micro USB, butonul on/off, butonul Wi-Fi/Bluetooth şi butonul de volum, semnalizate toate în imaginea de mai sus de la 1 – 6.

  Allview V-Bass este o boxă portabilă pe care am utilizat-o cu foarte mare uşurinţă atât acasă, în timpul liber, cât şi la birou pentru prezentările de grup. Dispozitivul este ideal pentru toate categoriile de vârstă şi toate clasele sociale. Spre exemplu, este util atât când vreţi să vă relaxaţi în familie, cât şi în sălile de clasă când profesorul trebuie să susţină o prezentare în faţa elevilor. Am folosit V-Bass de la Allview inclusiv la iarbă verde în mini-vacanţa de Rusalii, ascultând muzică şi vizionând show-uri de stand-up pe tabletă.

  Calitatea sunetului este acceptabilă, iar la nivel de design să spunem că s-ar mai fi putut lucra o idee, cel puţin în ceea ce priveşte calitatea materialelor folosite şi finisajele. Spre exemplu, în comparaţie cu boxa portabilă UE Roll pe care o folosesc de mai bine de un an de zile, V-Bass mai are de recuperat teren. Dar, desigur, vorbim despre categorii diferite de produse şi despre faptul că UE Roll are un preţ de două ori mai mare decât boxa producătorului braşovean.

  CONCURS

  Pentru că ne place să împărtăşim lucrurile frumoase şi utile cu voi, scoatem la concurs boxa portabilă Allview V-Bass în perioada următoare. Tot ce trebuie să faci aste să ne scrii în secţiunea de comentarii de mai jos un motiv pentru care ai nevoie de acest gadget, să anunţi alţi 5 prieteni să participe la concurs (tag în comentariile din articol – nu la postarea de concurs de pe Facebook) şi să dai like paginilor de Facebook Allview Mobile şi Noobz în perioada 6 – 30 iunie 2017. Câştigătorul va fi anunţat în data de 1 iulie 2017 pe pagina de Facebook Noobz.

  Baftă!

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.