More

  iOS 11 oferă o compresie mai bună a pozelor

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Noul sistem de operare iOS 11, destinat dispozitivelor iPhone, va beneficia de o compresie îmbunătățită, care va permite stocarea mai multor poze pe același spațiu ca și până acum.

  Potrivit datelor oferite de Apple, peste 1 trilion de poze au for realizate, cu ajutorul sistemului de operare iOS, în fiecare an. Următoarele poze realizate cu iPhone-ul, nu numai că vor arăta mai bine, dar vor ocupa și mai puțin spațiu, iar asta datorită noului algoritm de compresie de care iOS 11 va beneficia.

  Apple a introdus două noi codecuri, respectiv HEVC (High Efficiency Video Codec) și HEIF (High Efficiency Image Format). HEVC va ocupa jumătate din mediul de stocare pe care îl are formatul video actual, în vreme ce HEIF va rămâne compatibil cu alte dispozitive.

  Această actualizare este lansată odată cu revizuirea aplicației Live Photos, care permite modificarea și selectarea unei singure imagini, din mai multe variante. Mai mult, există și un nou efect de expunere îndelungată, care permite crearea unor imagini care par „înghețate în timp”, fără a fi nevoie de un stativ pentru a reuși acest lucru.

  Actualizarea iOS 11 îmbunătățește și modul „portret” pentru iPhone 7 Plus, funcționalitatea care estompează imaginile din fundal, datorită stabilizării optice a imaginii, HDR și un flashtrue-tone.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.