More

  LG luptă să redobândească încrederea utilizatorilor de smartphone

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  De la lansarea LG G4 până în prezent, LG a pierdut destul de mult la capitolul imagine şi încredere pe piaţa de smartphone-uri. Deşi LG G5 era plănuit să fie un real succes prin designul modular, despre acesta aproape că nici nu s-a vorbit în comparaţie cu predecesorul.

  Iar dacă tot am adus aminte de predecesor, trebuie menţionat că deşi a fost considerat la momentul lansării unul dintre cele mai bune smartphone-uri disponibile pe piaţă, o problemă de fabricaţie numită boot loop a făcut ca tot mai mulţi clienţi să renunţe la brand.

  Pentru a recăpăta încrederea utilizatorilor smartphone, LG a anunţat săptămâna trecută că oferă un program numit Second Year Promise, prin care extinde garanţia flagship-urilor LG G6 de la un an la doi ani pentru clienţii noi, dar şi pentru cei deja existenţi.

  Extinderea garanţiei pare a fi un gest prin care compania vrea să mai repare din ceea ce a rămas în urma problemelor boot loop care au afectat un număr de dispozitive de-a lungul anilor.

  Aşa cum am mai discutat în alte articole pe Noobz, clienţii LG G4 şi Nexus 5X, dar şi unii care deţin V10 şi V20, au întâmpinat problema de fabricaţie boot loop. Este vorba despre o problemă hardware pe care gigantul a recunoscut-o şi susţine că o repară în garanţie.

  Iniţial, în România, service-urile partenere LG România refuzau repararea în garanţie a dispozitivelor mobile LG G4 cu boot loop, susţinând că de fapt acestea au suferit un şoc mecanic ce a dus la defecţiunea hardware.

  A durat ceva timp până când LG să recunoască problema, iar abia în ianuarie 2016 LG a comunicat oficial măsurile pe care le va lua cu privire la LG G4 boot loop. În România, abia din iunie 2016 compania şi-a asumat greşeala şi a acceptat repararea smartphone-urilor, asta după ce Noobz.ro a prezentat reprezentanţilor LG România nici mai mult, nici mai puţin de 20 de cazuri de LG G4 boot loop pe o perioadă de o lună de zile.

  În cazul LG G6 nu au fost încă reclamate astfel de probleme, dar probabil LG nu mai vrea să rişte nimic. Pentru moment, extinderea garanţiei LG G6 este disponibilă doar în Statele Unite ale Americii. Rămâne de văzut dacă LG o va introduce şi pe celelalte pieţe ale lumii, dar mai ales dacă gigantul va reuşi să recapete în cele din urmă încrederea clienţilor.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.