More

  Twitter primeşte modul de noapte automat pe Android

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă până acum utilizatorii Twitter erau nevoiţi să acţioneze manual modul de noapte (tema întunecată) în Android, o dată actualizată aplicaţia la versiunea v7.2, această funcţie va fi activată automat.

  Twitter a adăugat un „mod de noapte automat” care se activează şi se dezactivează automat la răsărit şi la apus. O dată ce vei actualiza aplicaţia Twitter la versiunea 7.2 vei observa că modul de noapte s-a dezactivat în aplicaţie (înainte era activat).

  Cum activezi modul de noapte automat pe Twitter: Tot ce trebuie să faci este să deschizi meniul din partea stângă a ecranului, să setezi modul de noapte pe „on” şi îţi va apărea mesajul: „Vrei ca modul de noapte să funcţioneze automat? Poţi seta ca modul de noapte să se activeze la apus şi să de dezactiveze la răsărit. Opţiuni suplimentare pentru display sunt disponibile în setările aplicaţiei Twitter.”. Ai posibilitatea fie de a amâna activarea automată a funcţie apăsând „Not now”, fie să dai curs mesajului apăsând „Yes”.

  Dacă testezi modul de noapte automat şi nu eşti mulţumit de el, atunci îl poţi dezactiva din meniul de setări intrând la Settings and privacy > Display and sound > Night mode, iar apoi să selectezi off, on sau automatic at sunset. DESCARCĂ TWITTER

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.