More

  Allview va lansa X4 Soul Infinity, primul smartphone din portofoliu cu ecran 18:9

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Allview, brandul braşovean de smartphone-uri și tablete, pregătește un smartphone care promite să fie surprinzător. Dispozitivul va fi dotat, potrivit producătorului, cu un display special, şi va deveni noul flagship al companiei brașovene.

  X4 Soul Infinity se va numi noul terminal. Produsul va încorpora într-o carcasă de 5″ un display cu 15% mai mare decât în mod obișnuit. Allview își propune ca raportul dintre dimensiunea ecranului și mărimea dispozitivului să atingă 80%, valoare care plasează X4 Soul Infinity în topul primelor 10 produse din lume care se mențin în această proporție.

  Provocarea echipei de R&D a Allview este de a optimiza amplasarea fiecărei componente în structura noului smartphone, pentru a oferi utilizatorului o experiență memorabilă cu un ecran spectaculos, încorporat într-un telefon ergonomic.

  Viziunea noastră a fost încă de la început să oferim românilor acces facil la tehnologie de ultimă generație. Este o promisiune care ne-a ghidat pașii în cei 15 ani de la crearea companiei și care ne-a adus astăzi în momentul în care dezvoltăm un smartphone uimitor, pentru care ne-am asumat o comandă  de 50.000 de display-uri. Suntem încrezători că acest terminal va face diferența pe piața de tehnologie prin noi beneficii, pe care le vom dezvalui în momentul lansării”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

  Ideea smartphone-ului X4 Soul Infinity a fost făcută publică în premieră la începutul acestui an, sub forma unei imagini asociate lunii august în calendarul Allview, trimis către colaboratori și parteneri. Până acum, specialiștii Allview au dezvoltat multiple variante ale acestui produs, proiectat pentru o utilizare rapidă și confortabilă. Forma finală în care vor fi integrate subansamblele smartphone-ului X4 Soul Infinity va fi dezvaluită pe măsură ce acestea vor fi finalizate.

  Marca Allview X4 Soul Infinity a fost înregistrată la European Union Intellectual Property Office (EUIPO). Cei care doresc să afle detalii despre acest produs se pot înscrie pe pagina dedicată X4 Soul Infinity și vor avea acces la beneficii gândite special pentru ei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.