More

  Cele mai bune aplicații ale caselor de pariuri sportive online

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Echipa specialiștilor din cadrul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară ne-a dezvăluit care sunt cele mai bune aplicații ale caselor de pariuri sportive online licențiate în România la ONJN, la care putem paria online 100% legal, în deplină siguranță și fără nici un fel de risc!

  În ultimii 5 ani, numărul pasionaților care încep să parieze de pe mobil sau tabletă a crescut exponențial. În prezent, marea majoritate a pariurilor sunt plasate de pe dispozitivele mobile, iar operatorii se așteaptă ca pariurile din mers să câștige și mai mult teren în următorii ani.

  Deși toți operatorii prezentați mai jos dispun de aplicații pentru iOs și Android, ofertele de pariuri sportive ale acestora pot fi accesate fără nici un fel de problemă și direct din navigatorul telefonului mobil sau al tabletei. Cu toate acestea, aplicațiile vin în general cu o serie de opțiuni și facilități suplimentare față de versiunea web a site-ului, fapt pentru care pasionații deseori mizează pe descărcarea și instalarea lor. Dacă aplicațiile caselor de pariuri sportive online pot fi descărcate direct din AppStore, utilizatorii de telefoane pe care rulează Android trebuie să descarce aplicațiile de pe site-urile operatorilor și să le instaleze manual.

  Iată cele 5 aplicații de pariuri online recomandate:

  Aplicația celor de la Unibet le oferă posibilitatea utilizatorilor să urmărească cele peste 10.000 de evenimente sportive difuzate în direct prin live video streaming. Pe lângă navigabilitatea ireproșabilă, aplicația Unibet dispune și de o funcție interesantă la marea majoritate a partidelor, și anume Action Betting, prin intermediul căreia jucătorii pot rămâne conectați în permanență la adrenalina unei partide, mizând pe o serie de piețe rapide care se soluționează și remunerează în câteva zeci de secunde. Nu va dura mai mult de 1 minut să afli dacă pariul tău din secțiunea Action Betting va fi câștigător.

  Netbet le propune pasionaților de pariuri o aplicație care dispune de interfețe diferite pentru mobil și pentru tabletă, tocmai pentru a spori la maxim experiența utilizatorilor. Cele peste 500 de evenimente din oferta de pariuri live a fiecărui week-end sunt bogate în opțiuni de pariuri deosebite, inclusiv piețe rapide la minut. Operatorul facilitează de asemenea închiderea pariurilor înainte de termen, prin intermediul funcției de Cash Out, care poate fi solicitat fie pentru întreg pariul, fie pentru partea de miză dorită.

  Aplicația Sportingbet Pariuri Sportive îți pune la dispoziție zilnic toate cele peste 8.000 de piețe de pariuri. De asemenea, de pe mobil poți paria live pe toate evenimentele care fac parte din oferta de pe varianta desktop a site-ului și ai acces la toate transmisiunile în format live video difuzate de Sportingbet TV. În orice moment dorești, poți efectua depuneri rapide și retrageri în deplină siguranță.

  Betfair Sports Betting este o aplicația extrem de bine optimizată și totodată extrem de inteligentă, încât descarcă o versiune care să îți permită să pariezi în condiții optime, indiferent de cât de puțin performant este telefonul tău mobil. Aplicația de la Betfair îți oferă absolut toate funcționalități pe care le ai și atunci când accesezi site-ul de pe un computer.

  Betano oferă o aplicație deosebită, prin intermediul căreia jucătorii pot plasa pariuri prin comandă vocală – atâta timp cât acorda aplicației permisiunea de a folosi microfonul telefonului. Pe lângă faptul că utilizatorii au acces la peste 24.000 de evenimente live video anual, aplicația poate fi personalizată în multe moduri, spre exemplu pentru a adăuga anumite meciuri favorite, pentru a primi anumite notificări sau pentru a rămâne autentificat în cont și așa mai departe.

  Mai multe detalii, indicații și oferte de la cele 5 case de pariuri online recomandate de către specialiștii găsiți pe site-ul comunității pariorilor din România, PariuriX.com, acolo unde, pe lângă recenziile experților, vei putea răsfoi părerile celorlalți utilizatori care au jucat la agențiile de pariuri online licențiate în România la ONJN, care îți vor oferi un feedback real din experiențele lor cu respectivii operatori.

  PariuriX.com promovează parierea responsabilă și vă recomandă să nu jucați mai mult de 10% din veniturile lunare. Pariurile pot avea consecințe financiare și pot cauza dependență. Vă rugăm să jucați responsabil!

  PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licență Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.