More

  Review: Netgear Nighthawk AC1900 (R7000), pentru atunci când ai nevoie de wireless rapid

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aşa cum aţi observat deja, în ultima perioadă am tot testat routere wireless, ceea ce ne-a ajutat să stabilim un top al dispozitivelor din această categorie în funcţie de buget. Nighthawk AC1900 (R7000) de la Netgear este cel mai recent testat produs, iar ceea ce am descoperit este că într-adevăr producătorul a lucrat la el ţinând cont atât de componenta de gaming, cât şi de streaming şi dispozitive mobile.

  Routerul wireless are un procesor dual core de 1 GHz şi livrează viteze foarte mari astfel încât să te bucuri de mai puţin lag şi de un timp de încărcare mai scurt. Chiar dacă cel mic se joacă pe PlayStation, soţul s-a băgat la un Overwatch, fetiţa se uită la filme online, iar tu stai pe internet de pe smartphone, routerul Nighthawk AC1900 (R7000) oferă cel mai bun semnal pentru fiecare dispozitiv din casa ta.

  Dimensiunea modelului R7000 nu este cea mai mică, asta dacă este să comparăm cu routerele clasice, pe care cei mai mulţi se grăbesc să le achiziţioneze la preţuri de până în 150 lei. Dragilor, ieftin nu înseamnă şi bun, iar dacă optaţi pentru un router wireless entry-level ţinând cont doar de suma de bani pe care o cheltuiţi, atunci nu trebuie să vă mai miraţi că viteza de încărcare nu este rapidă sau că ori de câte ori vă jucaţi în reţea, conexiunea la internet vă dă peste cap cheful de relaxare.

  Revenind la dimensiune, chiar dacă routerul ocupă destul de mult spaţiu, cu siguranţă performanţa va merita sacrificiul, în special dacă deţineţi o casă cu suprafaţă mare ce necesită transmisiuni se semnal la distanţe mai mari.

  În partea din faţă a routerului R7000 există un port USB 3.0 pentru conectarea dispozitivelor precum USB flash drive sau un HDD pentru procesul de back-up. USB-ul 3.0 poate fi păstrat pentru situaţiile în care ai nevoie de viteze mai rapide, pentru uz normal portul USB 2.0 de pe spate fiind mai mult decât potrivit. În partea de jos a dispozitivului vei găsi informaţii precum numele SSID, parola SSID, parole şi username-uri necesare. În cazul în care decizi să le schimi, nu uita să le salvezi pe o hârtie.

  Antenele sunt ajustabile şi îţi permit să le poziţionezi astfel încât să obţii cea mai bună acoperire wireless pentru casa ta. Dacă vrei să măsori puterea semnalului, există o serie de aplicaţii de analizare a semnalului wireless foarte bune. Desigur, întotdeauna când instalezi un router wireless trebuie să selectezi un canal deschis pe care să îl foloseşti pentru semnal mai bun şi care să îţi permită să ajustezi antenele. Funcţia Beamforming+ te va ajuta să îmbunătăţeşti acoperirea reţelei WiFi.

  În plus, routerul Nighthawk AC1900 (R7000) este dual band, oferind conexiuni WiFi de 2.4 GHz şi 5 GHz, cel din urmă fiind ideal pentru streaming video, ajutându-te să poţi controla conţinutul video la fel cum ai face-o cu un DVD player pentru mers înainte rapid, mers înapoi rapid sau pauză.

  Pentru a maximiza vitezele în funcţie de diferitele activităţi pe care le întreprinzi, poţi împărţi volumul de muncă între bande.

  Ar trebui să cumpăr Netgear Nighthawk AC1900 (R7000) ?

  Ţinând cont de performanţele foarte bune şi de modul în care arată routerul, răspunsul este da. Până acum, R7000 are cea mai mare viteză din toate routerele pe care le-am testat, iar performanţa USB este uimitoare. Desigur, la anumite capitole ar putea fi comparat cu modelele producătorilor competitori şi ar pierde, dar per total, produsul ar fi o alegere inspirată pentru toţi iubitorii de gaming, pentru cei care obişnuiesc să facă streaming live, cât şi pentru familiile care deţin case cu suprafeţe mari şi copii sau prieteni mulţi. Netgear Nighthawk AC1900 (R7000) poate fi achiziţionat la preţul de 806,46 lei. 

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.