More

  Apple ar putea investi în LG Display pentru producţia de OLED

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Se zvoneşte că, LG Display este în discuţii cu Apple pentru a încheia o afacere estimată la mai mult de 2.5 miliarde de dolari, astfel încât gigantul sud-coreean să dedice o linie de producţie OLED exclusiv pentru producătorul de iPhone-uri.

  Potrivit The Investor, Apple ar putea investi între 1.75 miliarde de dolari şi 2.62 miliarde de dolari pentru a finanţa viitoarele fabrici E6 ale diviziei LG Display. În prezent, LG cumpără echipament care să îi permită să producă până la 60.000 de display-uri OLED în fiecare lună în fabrică. E6 va fi a treia cea mai mare fabrică OLED deţinută de LG.

  Compania produce deja display-uri OLED pentru Apple Watch şi doeşte să mute producţia la fabrica E5. LG Display şi Apple „au fost de acord” asupra înţelegerii, dar detaliile nu sunt încă puse la punct. O decizie finală este aşteptată să fie comunicată spre finalul acestei luni.

  Apple este al doilea gigant din Silicon Valley despre care se zvoneşte că va investi în divizia de display-uri de la LG. În luna aprilie, presa din Coreea de Sud scria că Google ar putea investi aproximativ 800 milioane de dolari pentru a ajuta LG Display să producă display-urile OLED. LG a recunoscut că a purtat discuţii cu Google, dar spune că înţelegerea nu a fost dusă la bun sfârşit.

  Cererea de display-uri OLED este din ce în ce mai crescută şi se pare că acest lucru nu se va schimba în următorii ani. În plus, LG Display ar putea fi singura companie ce ar putea să împiedice cât de cât Samsung să pună monopol pe piaţă.

  Iar pentru că am adus vorba de Samsung, nici gigantul nu bate pasul pe loc. Acesta investeşte masiv în noile fabrici de producţie, inclusiv în cea mai mare fabrică OLED din lume.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.