More

  WhatsApp primeşte în curând suport pentru mod de noapte

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Cei peste 1.2 miliarde de utilizatori WhatsApp se vor bucura în curând de o nouă funcţie a aplicaţiei achiziţionată de Facebook în 2014 pentru suma de 21 miliarde de dolari.

  De data aceasta se pare că nu va fi vorba de modul de noapte care ne-am obişnuit să transforme textul negru de pe fundal alb pentru a produce o interfaţă a utilizatorilor care să nu-ţi obosească ochii noapte, ci despre ceva cu totul diferit.

  Modul de nopate pentru WhatsApp funcţionează cu interfaţa de utilizare a camerei pentru a îmbunătăţi calitatea fotografiilor realizate în condiţii de lumină scăzută. Acest buton nou ar putea fi adăugat, de asemenea, la funcţia de apel video.

  Cererea de traducere a termenului „night mode” de pe pagina aplicaţiei a fost pentru iPhone, ceea ce înseamnă că cel mai probabil vom vedea prima dată modul de noapte pe iOS, iar mai târziu pe aplicaţia WhatsApp pentru Android.

  Interfaţa de cameră WhatsApp este relativ basic raportat la cum ar trebui să arate o aplicaţie de mesagerie în zilele noastre. Acesteia îi lipsesc filtrele video, dar oferă opţiunile de zoom in şi zoom out, funcţia de activare sau dezactivare a flash-ului LED şi capacitatea de a trece de pe camera frotală pe cea de pe spate şi invers.

  Funcţia mod de noapte, care ar putea să îşi facă apariţia pe WhatsApp, va fi de real interes pentru utilizatorii care obişnuiesc să realizeze fotografii indiferent cât de multă lumină este disponibilă.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.