More

  Moto G5S şi G5S Plus: Zvonuri şi comparaţii cu Moto G5 şi G5 Plus

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Încă de la lansarea Moto G5 şi G5 Plus din februarie, au existat zvonuri că Lenovo are în plan să lanseze şi alte modele de smartphone-uri mid-range în 2017. Se pare că, va fi vorba despre modele Moto G5S şi G5S Plus.

  Din punct de vedere al designului, seria G5S nu va fi cu mult diferită de G5/G5 Plus. Senzorul de amprentă rămâne sub display, iar logo-ul „moto” se mută sub difuzorul pentru ureche, în partea de sus. Pe spate, este plasat acelaşi modul de cameră rotund, uşor ieşit în relief, cum vedem la linia Moto G5, iar puţin mai jos sub cameră găsim clasica siglă Motorola.

  Gear India a furnizat o serie de imagini cu G5S Plus, pe care îl puteţi vedea mai jos. Singurele diferenţe dintre G5S şi G5S Plus ţin de modulul de cameră şi de opţiunile de culori, varianta mai mare fiind disponibilă pe auriu, gri, argintiu, alb şi negru. Dispozitivul Plus va include, se pare, suport pentru înregistrare video 1080p şi un flash dual-LED.

  Atât Moto G5S, cât şi G5S Plus vor avea design în totalitate din metal, spre deosebire de Moto G5 şi G5 Plus care prezintă doar spatele din aluminiu, iar marginile din plastic. Asta ar putea însemna că modelele S vor fi ceva mai high-end. Din punct de vedere al construcţiei, se poate observa acum şi că antena subţire s-a mutat acum atât în partea de sus, cât şi în cea de jos a dispozitivelor.

  Telefoanele au mufa jack de 3,5 mm în partea de sus a lor, ceea ce înseamnă că Lenovo nu plănuieşte să o scoată din ecuaţie aşa cum a făcut în cazul liniei Moto Z.

  Potrivit ultimelor zvonuri, Moto G5S va avea display Full HD cu diagonala de 5.2 inchi, iar G5S Plus unul Full HD IPS LCD cu diagonala de 5.5 inchi. În ceea ce priveşte procesoarele, RAM-ul şi rezoluţia camerelor, cel mai probabil vom vedea un upgrade la Moto G5 şi G5 Plus.

  Gear India spune că Moto G5S Plus va avea un procesor octa-core de 64 biţi, ceea ce înseamnă că ar putea include un Snapdragon 660 sau un 630.

  În ceea ce priveşte memoria, am putea asista la Moto G5S cu 2 sau 3 GB de RAM şi 16 sau 32 GB mediu de stocare şi Moto G5S Plus cu 2, 3 sau 4 GB de RAM şi 16, 32 sau 64 GB mediu de stocare. Cât despre baterii, ar putea avea capacităţi de la 2800 – 3000 mAh în sus.

  Telefoanele vor primi ultima versiune de Android 7.1.2 Nougat, iar despre preţuri am putea bănui că vor fi de 199 euro, respectiv 229 euro.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.