More

  Samsung va construi cea mai mare fabrică de display-uri OLED din lume

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Samsung plănuieşte să construiască cea mai mare fabrică de display-uri OLED din lume, potrivit unui raport ETNews. Noua unitate se va numi „A5” şi va fi compusă din două clădiri în Provincia Chungcheong de Sud, Coreea de Sud.

  În această fabrică, Samsung îşi propune să producă lunar de la 180000 la 270000 unităţi din a 6-a generaţie de display-uri OLED, potrivit informaţiilor oferite publicităţii de The Investor. Asta ar reprezenta cu aproximativ 30% mai mult decât producţia din fabrica A3 (în prezent cea mai mare fabrică OLED din Coreea de Sud).

  The Investor spune că informaţia a fost dată publicităţii de o sursă din industrie care a preferat să îşi păstreze anoimatul. Investiţia totală pentru construirea A5 ar ajunge la în jur de 1.75 miliarde de dolari. Echipamentele ar mai costa şi ele între 4 – 14 miliarde de dolari, potrivit ETNews. Samsung ar trebui să înceapă activitatea în fabrica de display-uri OLED A5 în prima parte a anului 2019.

  Samsung este deja cel mai mare producător de display-uri mici (de 9 inchi sau mai mici), iar divizia Display este parte lucrativă din afacerea per ansamblu. Totuşi, compania concurează cu LG Display şi alţi producători, în vreme ce companiile chineze precum Xiaomi, Huawei, OPPO şi Vivo au potenţialul de a-i provoca şi ele probleme gigantului de tehnologie.

  Deşi smartphone-urile cu display-uri LCD sunt cele mai căutate, cele cu display-uri OLED vin din urmă şi prind teren, iar piaţa este aşteptată să continue să crească până în 2023. Display-urile curbate, între timp, fac parte dintr-un trend actual care potrivit analiştilor va continua în următorii câţiva ani, iar OLED este cea mai bună variantă de display pentru ele.

  Treptat, display-urile OLED le vor înlocui pe cele LCD pe smartphone-uri, smartwatch-uri, electrocasnice, televizoare, realitate virtuală şi nu numai.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.