More

  Senzorul de amprentă in-screen de la Samsung provoacă probleme de luminozitate a display-ului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O sursă din industrie pretinde că tehnologia de scanare a amprentei integrată in-screen de la Samsung provoacă un dezechilibru al luminozităţii display-ului. Mai exact, zona în care se află scannerul este notabil mai luminoasă decât restul display-ului.

  Acesta ar putea fi motivul, sau cel puţin unul dintre motivele, pentru care Samsung se pare că va renunţa la senzorul de amprentă in-screen pe viitorul Galaxy Note 8. Cele mai recente zvonuri pretind că tehnologia nu va fi pregătită pentru producţia în masă decât abia la începutul anului viitor, posibil la timp pentru Galaxy S9.

  Din cauza problemelor care implică implementarea tenologiilor noi şi pentru că Samsung a aplicat o serie de teste de siguranţă elaborate pentru a preveni problemele legate de explodarea bateriilor – ca în cazul Note 7 – lansarea Note 8 ar putea avea loc mai târziu decât de obicei.

  Nici tehnologia de scanare a amprentei in-screen de la Qualcomm nu pare să aibă un succes mai mare, potrivit analistului Ming-Chi Kuo.

  S-ar părea că tehnologia de scanarea a amprentei, care a fost implementată recent şi prezentată pe un prototip smartphone al producătorului chinez Vivo, prezintă o serie de probleme care nu permit producătorilor să o implementeze pe dispozitivele lor.

  Pentru a funcţiona, tehnologia Qualcomm necesită modificări speciale. Aceasta presupune o sticlă mai subţire şi flexibilă OLED pentru a funcţiona. În prezent, cea mai nouă tehnologie poate fi cu greu accesată de producători, dar probabil acest lucru se va schimba pe măsură ce display-urile OLED vor fi mai accesibile şi disponibile în cantităţi din ce în ce mai mari.

  Deşi Qualcomm este de părere că scannerul de amprentă va fi pregătit să apară în smartphone-uri vara viitoare, Ming-Chi Kue este de părere că va dura mai mult pentru ca acest lucru să se întâmple.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.