More

  Wizz Air lansează noua aplicaţie pentru Android şi iOS

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Wizz Air a anunțat astăzi lansarea noii aplicații pentru dispozitive mobile,  disponibilă gratuit începând de astăzi tuturor utilizatorilor de Android și iOS. Tendințele globale arată că rolul comunicării mobile se află pe un trend ascendent.

  În 2016, aproximativ 49% dintre tranzacțiile de comerț electronic au implicat un smartphone, iar acest procent este aşteptat să crească la peste 80% până în 2020. Acest trend este pe deplin compatibil cu experiența Wizz Air: anul trecut numărul utilizatorilor activi ai aplicației mobile WIZZ a crescut de la 2,6 milioane la 4,1 milioane.

  Wizz Air este o companie aeriană ce se concentrează pe asigurarea celei mai bune experiențe posibile de zbor pentru clienți, aşadar compania a decis să introducă o aplicație complet nouă pentru dispozitive mobile care oferă soluții facile pentru așteptările pasagerilor ce sunt mereu în mișcare și au nevoie de cel mai rapid acces posibil la informaţiile din rezervare.

  Noua aplicație WIZZ oferă acum şi o cronologie care ajută şi mai mult pasagerul să urmeze toate etapele importante ale călătoriei sale, din momentul rezervării până la sosirea zborului, un parcurs mai ușor al rezervării, precum și cartea de îmbarcare care rămâne disponibilă în aplicaţie chiar şi atunci când nu există conexiune la internet.

  Wizz Air a introdus anul trecut o nouă platformă web mult mai receptivă. De atunci, creșterea accelerată a traficului mobil și numărul total de vizitatori au făcut din wizzair.com al şaselea cel mai vizitat website al unei companiei aeriene din lume. Wizz Air depășește așteptările clienților săi aflaţi mereu în mişcare și se mândreşte cu faptul că este prima companie aeriană a cărei aplicaţie de telefonie mobilă se află în top 10.

  Harry Drok, Wizz Air Head of E-Commerce declară: “Am remarcat că numărul utilizatorilor de smartphone-uri a crescut semnificativ în ultimul timp, de aceea sunt încântat să lansăm o nouă aplicație pentru dispozitive mobile. Datorită noilor caracteristici ușor de utilizat, inclusiv a cărţii de îmbarcare și a cronologiei care rămân salvate, noua aplicație va fi ca un adevărat companion pentru pasagerii noștri și îi va ghida pe aceştia pe parcursul întregii călătorii alături de Wizz Air, din momentul în care ei îşi rezervă zborul şi până ajung la destinaţie.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.