More

  Logitech cumpără Astro Gaming pentru 85 de milioane de dolari bani gheaţă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Logitech a anunţat în urmă cu puţin timp că va achiziţiona Astro Gaming, un producător de console de gaming pentru 85 de milioane de dolari bani cash.

  Astro se va alătura diviziei Logitech G, sub-brand Logitech concentrat pe gaming, ca parte a dorinţei mai vechi din partea producătorului de accesorii de a câştiga un loc mai bun pe piaţa de console.

  Înţelegerea se aşteaptă să fie încheiată până la finalul lunii august. Logitech a furnizat gamerilor pe PC: mouşi, tastaturi, căşti şi alte periferice. Cu Astro, care se adresează entuziaştilor şi gamerilor pe console profesionişti, Logitech va reuşi să acopere mai mult din piaţa de accesorii de gaming.

  Compania nu are în plan să distrugă brandul Astro. Pentru moment, se pare că Logitech G se va concentra pe periferice pentru PC, în timp ce Astro va rămâne un brand nişat pe console. „Astro este lider pe piaţa de console premium, iar dispozitivele sale sunt preferate de jucătorii e-sports”, afirmă Ujesh Desai, Vice-Preşedinte Logitech G, într-un comunicat de presă.

  „Reprezintă o completare perfectă pe concentrarea Logitech G asupra gamingului pe PC şi nu am putea fi mai entuziasmaţi, iubim echipa, brandul şi produsele. Împreună, vrem să facem gameplay-ul mai distractiv pentru gameri din întreaga lume.”

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.