More

  Vom avea reclame în Facebook Messenger

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Vom avea reclame în Facebook Messenger. După ce Facebook a separat aplicaţia de mesagerie de platforma socială, era doar o chestiune de timp până să implementeze o soluţie de monetizare.

  Aşa cum poate aţi observat deja, Facebook a introdus reclamele în aplicaţia de mesagerie.

  Acestea sunt „dinamice”, dar foarte mari pentru cât de mică este fereastra de mesagerie. Lucru ce le face extrem de deranjante. Mai exact, acestea par să fie prea mari pentru interfaţa în care sunt integrate. Ajungând să fie chiar mai mari decât orice alt element de design.

  Chiar şi în videoclipul oficial de mai jos şi în imaginile publicate de Facebook, secţiunea sponsorizată ocupă până la 2/3 din ecran. Iar asta în cazurile cele mai fericite. Ideea de reclame în aplicaţia de mesagerie Facebook Messenger nu este una deloc greşită. Dar este de-a dreptul deranjant ca imediat ce deschizi aplicaţia, în mijlocul interfeţei să apară o reclamă. Reclamă care ocupă mai mult din ecran decât conţinutul pentru care ai accesat aplicaţia.

  Vom avea reclame în Facebook Messenger

  Tech Crunch a întrebat Facebook ce au utilizatorii de test să spună cu privire la reclame? Un reprezentant al companiei a declarat: „Am monitorizat angajamentul utilizatorilor îndeaproape în perioada testării iniţiale, iar rezultatele au fost promiţătoare”.

  „De când am început testarea în Australia şi Tailanda, am pus experienţa utilizatorilor pe primul loc. Vom continua să prioritizăm asta pe măsură ce vom avansa cu testarea reclamelor în Messenger.”

  ”Utilizatorii ar putea să se aştepte să vadă reclame doar o dată sau la câteva minute sau cum vor rula de fapt acestea?”, se întreabă TC.

  Reprezentantul Facebook nu a mai oferit niciun răspuns. Pentru moment, reclamele din Messenger par să nu aibă context. În comparaţie cu reclamele Google, care sunt oferite în funcţie de nevoile utilizatorului.

  Rămâne de văzut încotro se va îndrepta sistemul de reclame implementat de Facebook în Messenger. Dar mai ales, dacă va avea succes aşa cum susţine gigantul. Tu ce părere ai despre inserarea reclamelor în aplicaţia de mesagerie? Le consideri utile sau deranjante?

  ABONEAZĂ-TE LA YOUTUBE NOOBZ

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.