More

  Google Maps îţi spune care este cea mai bună parte a zilei în care să călătoreşti

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Google Maps primeşte o nouă funcţie care îţi spune nu doar cum să ajungi la o anumită destinaţie, ci cât de mult ar trebui de fapt că dureze călătoria ta.

  Noua funcţie este disponibilă doar pentru utilizatorii Maps de pe Android şi apare atunci când stabileşti direcţiile.

  Pe lângă distanţa şi timpul estimat de călătorie, în aplicaţie va apărea, de asemenea, un timp relativ de călătorie şi un timp estimat despre cât ar fi durat dacă ai fi plecat cu o jumătate de oră mai devreme şi cât dacă ai fi plecat în următoarele câteva ore.

  Când vei stabili o nouă călătorie în aplicaţie, îţi va apărea un grafic. Dacă traseul este verde, traficul este perfect, dacă ruta este galbenă traficul este parţial aglomerat, iar dacă coloana va fi roşie, atunci traficul este foarte aglomerat şi poate că ar fi mai bine să mai aştepţi înainte să pleci la drum.

  Din păcate, estimarea nu este super precis. Dar, cel puţin poţi afla dacă este mai bine să pleci cu o jumătate de oră mai devreme de acasă sau cât timp ai economisi dacă ai amâna călătoria cu încă vreo câteva ore. Funcţia pare să fie destul de utilă îndeosebi pentru cei care obişnuiesc să călătorească pe distanţe lungi.

  Noua funcţie de estimare a timpului de călătorie este disponibilă deja pentru utilizatorii Google Maps de pe Android. Cât despre utilizatorii iOS, pentru moment nu se ştie nimic legat de perioada în care ar putea beneficia şi aceştia de ea.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.