More

  LinkedIn lansează aplicaţia LinkedIn pentru Windows 10

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  LinkedIn a anunţat luni lansarea aplicaţiei LinkedIn pentru Windows 10. Cu noua aplicaţie pentru desktop, utilizatorii Windows 10 se pot bucura de o exprienţă LinkedIn mai bogată, mai captivantă şi conectată.

  Aplicaţia LinkedIn pentru Windows 10 facilitează conectarea la oportunitate, te ajută să lucrezi inteligent şi să descoperi potenţialul profesional, scrie LinkedIn pe blogsktop

  .

  LinkedIn pentru Windows 10 este accesibil din meniul Start şi poţi, de asemenea, să stabileşti Live Tale în bara de meniu Start, pentru ca atunci când apeşi pe aceasta să nu pierzi niciun titlu important de la contactele tale din aplicaţie. Cu Windows Action Center, LinkedIn pentru Windows 10 livrează update-uri profesionale în timp real, inclusiv noi mesaje, informaţii despre cine ţi-a vizionat profilul, ştiri din industrie şi alte titluri din reţeaua profesională.

  Aplicaţia LinkedIn pentru Windows 10 oferă, de altfel, şi control absolut asupra tipurilor de update-uri despre care ţi-ar plăcea să afli. Windows 10 Action Center va fi un fel de hub pentru update-urile LinkedIn despre tine, despre conţinutul tău şi despre conexiunile tale.

  În plus, poţi stabili ce update-uri vrei să primeşti în Action Center direct din tab-ul de Notificări din aplicaţie. LinkedIn pentru Windows 10 este disponibilă pentru descărcare în Windows Store începând cu 17 iulie 2017, iar la finalul lunii iulie va fi disponibilă pentru utilizatorii Windows 10 în toate pieţele în care există aplicaţia LinkedIn.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.