More

  Windows 10 Creators Update nu mai oferă suport pentru unele PC-uri Intel

  Computerele Windows cu procesoare Intel Clover Trail Atom nu pot face upgrade-ul la Windows 10 Creators Update. Tot mai mulţi utilizatori de laptopuri şi tablete Windows 10 au raportat că nu pot instala Windows 10 Creators Update.

  Iniţial, Windows Update spunea că notebook-urile sunt compatibile cu upgrade-ul, dar nu se instalează după descărcarea documentelor de setup, afişând mesajul: „Windows 10 nu mai primeşte suport pe acest PC. Dezinstalează această aplicaţie acum pentru că nu este compatibilă cu Windows 10.”

  Un articol publicat recent de ZDNet vorbeşte mai mult despre această problemă, iar Microsoft a anunţat care este treaba cu această eroare încă din luna aprilie, printr-o postare pe forum. Microsoft nu va permite hardware-urilor afectate să instaleze Creators Update pentru că „iconiţele şi/sau textul din interfaţa Windows s-ar putea să nu apară deloc sau ar putea apărea ca nişte pătrate colorate pe unele dispozitive.”

  Dispozitivele cu aceste procesoare Intel „Clover Trail” vor avea de suferit: Atom Z2760, Atom Z2520, Atom Z2560 şi Atom Z2580. Procesoarele Clover Trail se găsesc pe dispozitivele hibrid 2 în 1 de la începuturile Windows 8, precum HP Envy X2 şi Asus VivoTab.

  „Microsoft lucrează cu partenerii noştri pentru a oferi drivere compatibile pentru aceste procesoare. Până atunci, Windows Update va împiedica dispozitivele care conţin unul dintre aceste procesoare listate mai sus de la instalarea Creators Update.”, anunţa Microsoft în luna aprilie pe forum. Asta ar putea înseamna că deşi pentru moment nu puteţi instala Windows 10 Creators Update, acesta ar putea la un moment dat să primească, de asemenea, suport.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,897AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here