Honor 9 Premium cu 6 GB de RAM de la Huawei vine în Europa | NOOBZ.RO

Honor 9 Premium cu 6 GB de RAM de la Huawei vine în Europa

Mădălina Gănescu
- 19.07.2017, 9:21 în Smartphones
0

SHARES

O versiune premium a Honor 9, echipată cu 6 GB de RAM şi 128 GB mediu de stocare, va fi în curând disponibilă pe pieţele din Europa la un preţ mai mic de 500 euro.

Honor 9, telefonului sub-brandului Huawei, vine cu o serie de funcţii impresionante la preţuri accesibile. În cadrul evenimentului oficial de lansare, compania a precizat că vor exista trei versiuni de Honor 9: de 4 GB/64 GB la preţul de 340 dolari, de 6 GB/64 GB la 400 dolari şi de 6 GB/128 GB pentru 440 dolari.

Preţul oficial pentru Honor 9 Premium în Elveţia este de aproximativ 450 euro,în timp ce restul retailerilor nu listează costurile telefonului. Cel mai probabil, în ţările europene telefonul Honor 9 Premiul de la Honor va costa sub 500 euro.

Chiar dacă prima dată Honor 9 nu a fost lansat şi în Europa, ultimele informaţii apărute în presă arată că lucrurile se vor schimba. Potrivit publicaţiei online WinFuture din Germania, smartphone-ul high-end Honor 9 va fi disponibil pe o serie de pieţe din Europa sub denumirea de „Honor 9 Premium”, venind cu 6 GB de RAM şi 128 GB mediu de stocare.

Dispozitivul mobil este disponibil deja pentru achiziţionare în Italia prin Three, iar o serie de retaileri elveţieni precum Digitec şi Galaxus au început să ia precomenzi pentru Honor 9 Premium, informează Android Authority.

Honor 9 Premium vine cu un display Full HD cu diagonala de 5.15 inchi, procesor Kirin 960 şi o baterie cu capacitatea de 3,200 mAh. Camera are un senzor de 20 MP pentru poze alb-negru şi un al doilea senzor de 12 MP pentru RGB. Nu este confirmat oficil, dar analizând zvonurile, Honor 9 Premium ar putea fi disponibil pentru achiziţionare în tot mai multe pieţe din Europa spre finalul lunii august, începutul lunii septembrie 2017.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!