More

  Huawei anunță rezultatele financiare pentru primul semestru al anului 2017

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Huawei a anunțat rezultatele financiare pentru prima jumătate a anului 2017: veniturile din vânzări în  primele 6 luni ale anului au crescut cu 36,2% în comparație cu aceeași perioadă a anului trecut, ajungând la 105,4 miliarde yuani chinezeşti CNY. Livrările de smartphone-uri au crescut de asemenea, ajungând la 73 milioane de unități, ceea ce reprezintă o creștere de la an la an de 20,6%.

  În Q1 2017, cota de piață a Huawei a ajuns la 9,8% din piața globală a smartphone-urilor, potrivit datelor furnizate de IDC. Această creștere a fost influentață de o creștere semnificativă a vânzărilor pe segmentele mid și high-end în țări și regiuni cheie. Astfel, în China, Huawei a ajuns la o cotă de piață de 22,1 %, iar livrările au înregistrat o creștere cu 24% în comparație cu anul precedent. Huawei a obținut rezultate notabile și în Europa, unde livrările de dispozitive au crescut cu 18% în comparație cu anul anterior.

  Alte regiuni și țări în care Huawei Consumer Business Group s-a bucurat de un succes răsunător sunt: Thailanda, Malaezia, Japonia, Coreea de Sud și Rusia. Între timp, potrivit datelor furnizate de GfK și Sino, brandul lansat de Huawei, Honor, a ocupat primul loc pentru cinci luni consecutive, din ianuarie și până în mai, în China, în ceea ce privește atât volumul vânzărilor, cât și veniturile din vânzări.

  Huawei a crescut atât la nivel de vânzări, cât și la nivel de percepție a brandului, astfel că, în 2017, Huawei a ocupat locul 49 în topul BrandZ “Top 100 cele mai Valoroase branduri la nivel Global”, locul 88 în topul Forbes “Cele mai valoroase branduri din lume” și locul 40 în topul “Brand Finance Global 500 Most Valuable Brands”.

  Compania noastră a continuat să crească într-un ritm susținut, mult mai alert decât ritmul industriei și, în același timp, a reușit să pătrundă și în segmentul high-end din piețe din întreaga lume. Această creștere continuă reprezintă atât o dovadă clară a forței brandului Huawei, cât și o recunoaștere a calității produselor premium și inovatoare lansate de noi, care rezonează cu consumatorii informați din zilele noastre.”, a declarat Richard Yu, CEO-ul Huawei Consumer Business Group.

  Dispozitivele Huawei au rezonat cu consumatorii din întreaga lume datorită angajamentului nostru clar pentru calitate, expertiza și inovație. Cu un ecosistem de produse complex, care include smartphone-uri, tablete, accesorii inteligente și, mai nou, PC-uri, consumatorii stiu că se pot baza pe Huawei pentru a le livra tipul de experiență de utilizare pe care o așteaptă de la un dispozitiv premium.”, completează acesta.

  În ceea ce privește distribuția produselor sale, Huawei și-a propus să crească rețeaua globală de retail, cea în care produsele Huawei sunt comercializate, care va include 56.000 magazine până la finalul lui 2017, o creștere de la cele 35.000 magazine existente în mai 2016. Aceste magazine reflectă imaginea premium pe care Huawei și-a construit-o în întreaga lume.

  În cele 15 centre globale de cercetare și în cele 36 centre comune de inovație, Huawei lucrează la dezvoltarea de noi tehnologii, precum senzori, management al datelor sau procesoare Kirin, pentru a oferi clienților săi o ușurință și mai mare în utilizare. În plus, Huawei completează inovațiile proprii prin colaboarea cu companii cheie din industrii conexe precum Leica, Dolby, Microsoft, Intel și Google.

  Datorită acestor eforturi, Huawei va continua să își surprindă și să își încânte clienții, să seteze noi standarde în industrie și să construiască o lume interconectată.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.