More

  Digitsole Smartshoe: Primii adidaşi inteligenţi din lume

  Digitsole Smartshoe combină stilul elegant al străzii cu tehnologia wearable. Adidaşii inteligenţi se încheie singuri, urmăresc cu acurateţe mişcarea şi oferă programe de antrenament personalizate în funcţie de mişcările tale.

  Digisole Smartshoe se conectează la smartphone folosind tehnologia Bluetooth şi transmit programe de antrenament personalizate, cum se altfel analizează stilul de mers cu ajutorul unor senzori de mişcare. Adidaşii inteligenţi Smartshoe se încărcă cu ajutorul unui cablu micro-USB, iar la o singură încărcare au o autonomie care durează, potrivit producătorului, până la două săptămâni.

  Smartshoe sunt o pereche de pantofi inteligenţi care interacţionează cu purtătorul şi evaluează constant mişcările acestuia, oferind feedback personalizat. Fie că eşti un iubitor de gadgeturi de ultimă generaţie, un colecţionar de adidaşi, un împătimit al stilului de viaţă sănătos, un atlet sau pur şi simplu un utilizator obişnuit care vrea să deţină o pereche de adidaşi foarte bine construiţi, funcţiile Smartshoe se potrivesc cu o gamă largă de stiluri de viaţă şi oameni.

  Adidaşii inteligenţi analizează forţa de impact, oboseala, poziţia pe care utilizatorul o are în timpul mersului, paşii, caloriile, iar la final furnizează informaţii precise care previn leziunile şi îmbunătăţesc starea de sănătate.

  Digitsole Smartshoe se conectează la smartphone prin tehnologia Bluetooth 4.0 şi oferă programe de antrenament personalizate, analizează stilul de mers al utilizatorului şi afişează date în timp real pe baza activităţii zilnice.

  Adidaşii inteligenţi se încheie singuri, îşi auto-reglează temperatura, sunt uşori şi sunt construiţi din piele premium. Preţul unei perechi de Digitsole Smartshoe este de 229 dolari, plus taxe de livrare, iar produsul poate fi achiziţionat prin platforma Indiegogo.

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  12,649AbonațiAbonați-vă

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Please enter your comment!
  Please enter your name here