More

  Rolls-Royce a lansat Phantom VIII, cea mai grandioasă maşină a brandului

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Aceasta este cea mai mare şi grandioasă maşină pe care Rolls-Royce a lansat-o vreodată. Phantom VIII a luat naştere din acceaşi linie folosită de Elvis şi Regina Elisabeta a 2-a, ca de altfel şi 50 Cent. Autoturismul de lux va costa 375000 euro, informează Bloomberg.

  Rolls-Royce Phantom VIII a fost prezentată publicului în Londra vineri, la câteva zile după ce Marea Britanie a anunţat că va interzice vehiculele cu combustie până în 2040. Rolls-Royce Phantom este doar a doua versiune modernă a maşinii flagship pe care Rolls a introdus-o pentru prima dată în 1925.

  Grupul BMW a prezentat primul model de Phantom modern în 2003 şi l-a folosit până în 2011. Phantom VIII este versiunea pe care Rolls-Royce a reuşit să o actualizeze complet. În anii de dinainte de 2003, Rolls a produs Phantom VI la foc continuu din 1968 până în 1990.

  „Rolls-Royce va începe să treacă pe electric în următorii 10 ani”, a declarat într-un interviu Torsten Müller-Ötvös. „Trebuie să aveţi atunci o situaţie de încărcare fără efort”, pentru că niciun client nu doreşte să petreacă mai mult de „câteva minute” pentru a-şi încărca bateriile.

  Noul model Rolls-Royce Phantom VII arată modern şi măiestruos. La interior, maşina prezintă detalii ale fiecărei componente, acestea fiind atât de multe încât nici nu le poţi enumera. Acesta este doar al doilea model Phantom produs de Rolls-Royce sub BMW. Sistemul de condus şi cel de control al divertismentului sunt asemănătoare cu cele de pe alte vehicule ale brandului.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.