Designul exterior al iPhone 8 a fost confirmat | NOOBZ.RO

Designul exterior al iPhone 8 a fost confirmat

Mădălina Gănescu
- 31.07.2017, 13:10 în Smartphones
0

SHARES

Zvonurile despre iPhone 8 au circulat intens în ultima perioadă, dar nu a existat nicio confirmare oficială în ceea ce priveşte designul exterior al smartphone-ului flagship.

Recent, dezvoltatorii care au acces la firmware-ul pentru HomePod, noua boxă wireless inteligentă de la Apple, au depistat o imagine care confirmă designul exterior al noului terminal, ca de altfel şi o serie de informaţii cu privire la capabilităţile iPhone 8.

Designul iPhone 8 va prezenta un display fără margini groase. Smartphone-ul va renunţa la vechiul buton Home, iar în partea de sus a ecranului vom găsi camera frontală şi o serie de senzori. Boxa wireless HomePod de la Apple nu s-a lansat încă, iar potrivit gigantului din Cupertino, aceasta va ajunge pe rafturile din magazine spre finalul acestui an.

Potrivit ultimelor informaţii neoficiale, iPhone 8 va fi compatibil cu HomePod, motiv pentru care nu ar trebui să fim surprinşi de includerea imaginilor descriptive cu smartphone-ul în software-ul boxei.

Bloomberg a anunţat că Apple va folosi o cameră cu infraroşu pentru scanare facială 3D, dar nu ştim cu exactitatea dacă tehnologia va fi disponibilă pentru toate viitoarele iPhone-uri. Au existat o serie de imagini care prezentau un design asemănător celui găsit în firmware-ul boxei Homepod, dar până acum acestea nu au fost luate în serios pentru că nu au fost niciun moment confirmate oficial.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!