Nokia 8 va fi un smartphone plictisitor cu specificaţii de top

Mădălina Gănescu
- 1.08.2017, 12:41 în Smartphones
0

SHARES

HMD Global va lansa în curând smartphone-ul high-end Nokia 8, iar împreună cu volumul de vânzări al seriei mid-range Nokia 3, Nokia 5 şi Nokia 6 va reuşi să îşi întărească o poziţie în topul celor mai mari producători de dispozitive mobile din lume.

Nokia 8 va fi, se pare, încă un smartphone cu procesor Qualcomm Snapdragon 835. Acesta va avea sistem de cameră duală marca Zeis şi va prezenta un ecran cu diagonala de 5.7 inchi. Săptămâna trecută am văzut imagini care confirmă exitenţa unei culori auriu-cupru, ca de altfel şi designul telefonului.

Chiar dacă HMD Global numeşte Nokia 8 smartphone-ul de top al companiei, cu specificaţii high-end, va fi destul de complicat să fie realizată o comparaţie 1 la 1 cu dispozitive precum iPhone 8 sau Samsung Galaxy S8. Aşa cum am observat deja, la modă în materie de design al smartphone-urilor avem formatul edge-to-edge cu margini foarte subţiri, spre inexistente.

Ecranul Nokia 8 ar putea fi cel mai mare din portofoliul HMD, aşa cum ne aşteptam, iar terminalul va fi anunţat pe 16 august. Din păcate, designul ecranului Nokia 8 nu va arăta atât de proaspăt şi spectaculos cum vedem în cazul competiţiei. Marginile sunt destul de vizibile, iar designul va păstra aceeaşi linie cu restul telefoanelor Nokia cu Android lansate anul acesta de HMD Global.

Se pare că, aceste dispozitive Nokia nu sunt numai despre stilul cutting edge, ci mai degrabă au rolul de a captura spiritul brandului Nokia de la începutul secolului XXI, care oferea dispozitive puternice la un preţ accesibil. Telefoanele Nokia de la acea vreme s-ar putea să nu fi fost cele mai frumoase, dar şi-au făcut treaba pentru care au fost lansate.

Aproximativ acelaşi lucru îşi propune HMD Global să facă cu Nokia 8 de îndată ce produsul va ajunge pe rafturile magazinelor în a doua jumătate a anului 2017.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!