More

  Procesoarele Intel Coffee Lake au fost anunţate oficial, lansarea în 21 august

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Intel pregăteşte a 8-a generaţie de procesoare Intel Core, numită „Coffee Lake”. Familia de procesoare va fi lansată oficial în data de 21 august şi evenimentul va fi transmis LIVE pe Facebook.

  Potrivit comunicatului de presă Intel, în data de 21 august, Intel va prezenta oficial a 8-a generaţie de procesoare Intel Core LIVE pe Facebook. „Priviţi cum se aliniază două momente senzaţionale: Marea Eclipsă Solară Americană şi lansarea celei mai puternice familii de procesoare Intel pentru computerele următoarei generaţii”, scrie compania.

  Intel enumeră în comunicatul de presă 8 motive pentru care trebuie să fii la curent cu lansarea Intel Coffee Lake. În primul rând, noua familie de procesoare Intel Core va oferi performanţe mai rapide. Mai mult decât atât, utilizatorii şi dezvoltatorii vor afla direct de la Gregory Bryan detalii despre a 8-a generaţie de procesoare Intel Core, vor descoperi experienţe impresionante, care îi vor ajuta să devină din spectatori în participanţi la capacităţile Intel Coffee Lake.

  Intel va prezenta noua generaţie de procesoare în mâinile unui creator VR şi a unui tehnician de imagistică. În plus, va explica de ce este indicat să achiziţionezi dispozitive cu procesor Intel Coffee Lake înainte şi în timpul sărbătorilor şi multe alte suprize.

  Vă ţinem la curent cu transmisiunea LIVE pe Facebook a evenimentului de lansare Intel Coffee Lake, a 8-a generaţie de procesoare Intel Core: Core i7 8700K, Core i5 8600K, Core i3 8350K.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.