More

  Microsoft va lansa Windows 10 Pro, versiunea Windows 10 pentru staţii de lucru

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Microsoft a anunţat o nouă versiune a Windows 10, care se concentrează îndeosebi pe utilizatorii profesionali, care folosesc harware-ul high-end pentru volume de muncă critice.

  Windows 10 Pro pentru staţii de lucru va prezenta Sistemul Resilient File de la Microsoft (sistem de fişiere de tip server), va oferi suport pentru memorie NVDIMM, utilizatorii vor putea distribui mai rapid documente cu SMB Direct, iar nu în ultimul rând, Windows 10 Pro va oferi suport pentru hardware de ultimă generaţie cu până la 4 CPU şi 6 TB memorie.

  După cum sugerează numele, produsul se concentrează în principal pe harware high-end, ceea ce înseamnă că Windows 10 Pro va oferi suport şi pentru procesoarele Intel Xeon şi AMD Opteron. Pentru a face o comparaţie, versiunile standard ale Windows 10 oferă suport doar până la 2 CPU şi 2 TB memorie, astfel încât această nouă versiune de sistem de operare de la Microsoft, pentru staţiile de lucru, va oferi suport de top pentru profesionişti.

  Resilient File System (ReFS) are rolul de a furniza un nivel suplimentar de disponibilitate de date, rezistenţă şi toleranţă la erori. Acesta oferă suport pentru un volum foarte mare de date şi repară automat erori atunci când datele de pe un anumit driver de backup a fost corupt, informează Tech Crunch.

  Spre deosebire de schema standard NTFS de la Microsoft, care poate face faţă unui volum de 256 TB, ReSF, cel puţin teoretic, poate fi folosit pentru volume de date de până la 4.7 zettabytes (aproximativ un miliard de terabytes şi 8 milioane de ani de video 8K).

  Folosind capacitatea Remote Direct Memory Access a acestei noi versiuni de Windows 10, SMB Direct permite acces mai rapid la documente cu latenţă scăzută, care abia foloseşte CPU local. Această funcţie a fost disponibilă pe serverele de operare Microsoft încă de la lansarea Windows Server 2012.

  Microsoft va lansa Windows 10 Pro pentru staţii de lucru spre finalul toamnei ca parte din Fall Creators Update.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.