More

  Uber introduce funcţia de mesagerie în aplicaţie între şoferi şi călători

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  O dată cu ultimul update al aplicaţiei Uber vei putea trimite mesaje şoferului direct din interiorul aplicaţiei Uber. De acum, nu vor mai exista apeluri ciudate sau neînţelegeri între şoferi şi călători, din cauza erorilor de localizare.

  „Fiecare nouă călătorie grozavă începe cu ridicarea”, scrie compania. Destul de mulţi utilizatori ai aplicaţiei de ridesharing au avut parte de experienţe confuze şi ciudate. Desigur, până acum, aplicaţia Uber oferea capacităţi de comunicare între şoferi şi călători prin apeluri vocale, dar din păcate nu a fost cea mai fericită soluţie.

  Dacă eşti călător, trebuie să tastezi manual numărul în telefon pentru a suna şoferul şi nu vei şti dacă te sună şoferul tău, pentru că totul se întâmplă printr-o terţă aplicaţie.

  Uber explică faptul că atât călătorii, cât şi şoferii vor vedea mesajele care au fost trimise şi citite, iar toată comunicarea se va face într-o manieră prietenoasă. Aşadar, începând e astăzi, Uber rulează un update care va adăuga o funcţie de mesagerie în aplicaţie între şoferi şi călători. O dată ce ai comandat o călătorie, vei vedea un buton pe care scrie „Contact”, imediat sub numele şoferului. Apăsând butonul, se va deschide o nouă fereastră de conversaţie. Dacă trebuie să suni şoferul, opţiunea este încă accesibilă în colţul din dreapta sus.

  Aşa cum explică Uber, atât călătorii, cât şi şoferii, vor vedea dacă mesajele lor au fost livrate şi citite, iar toate conversaţiile vor avea loc într-un mod prietenos. Product Managerul Jeremy Lermitte de la Uber explică faptul că mesageria in-app permite şoferilor şi călătorilor să comunice unii cu ceilalţi într-o manieră sigură, chiar şi în zone în care planul de voce şi SMS nu sunt disponibile imediat. Update-ul va rula global în următoarele câte săptămâni.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.