Browser-ul Samsung poate fi utilizat acum de pe aproape orice telefon Android

Mădălina Gănescu
- 12.08.2017, 12:01 în Aplicaţii
0

SHARES

Samsung a anunţat că orice utilizator care foloseşte un dispozitiv cu sistem de operare Android 5.0 Lollipop sau mai nou (75% dintre toate dispozitivele Android) pot descărca versiunea beta a browser-ului de Internet de la Samsung şi pot primi acces la acele funcţii suplimentare.

În vreme ce browser-ul este prezentat drept beta, aplicaţia a funcţionat destul de bine pentru utilizatorii curioşi. De menţionat ar fi totuşi că browser-ul Samsung încă mai dă erori, iar unele plug-in-uri s-ar putea să nu fie compatibile cu anumite smartphone-uri.

Pentru a simplifica configurarea browser-ului de Internet Samsung, utilizatorii Chrome pentru desktop pot descărca plug-in-ul Samsung Internet pentru a sincroniza marcajele şi parolele.

Acest lucru înseamnă crearea unui cont Samsung ID pentru a sincroniza datele, dar nu este o problemă prea complicată. O dacă ce te-ai autentificat, atât de pe mobile, cât şi din browser-ul Chrome, marcajele importante sunt doar la un click de „Import” distanţă, în setările extensiei.

Gigantul sud-coreean a anunţat în luna martie a acestui an ambiţia de a face cunoscut browser-ul de Internet Samsung, ca răspuns la „mai multe cereri”. Astfel, compania a lansat o versiune beta a Samsung Internet (5.4) compatibil cu dispozitivele Samsung precum seriile Pixel şi Nexus. Acum, versiunea v6 beta este lansată pentru orice telefon care rulează Android 5.0, aka Lollipop, sau următoarele.

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!