More

  Facebook face mai vizibilă şi mai uşor de accesat funcţia „Safety Check”

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Potrivit AFP, Facebook vrea să facă mai vizibilă și mai accesibilă funcția „Safety Check”, care permite utilizatorilor să își anunțe rudele și prietenii apropiați că se află în siguranță după producerea unor evenimente dramatice.

  De acum, funcția Safety Check este accesibilă pentru utilizatori prin intermediul unui tab special disponibil în meniul principal cu funcțiile favorite, explică Facebook.

  Cu un singur click, utilizatorul poate să vadă „unde a fost activată recent funcția Safety Check, să găsească informații și, dacă este cazul, să ofere ajutorul”, informează Facebook.

  Utilizatorii pot să împărtăşească dacă se află în siguranță și să verifice dacă prietenii lor de pe Facebook se află la rândul lor în siguranță. Noul tab va fi implementat progresiv începând de luni, a precizat Facebook.

  Funcția „Safety Check”, care a fost lansată în 2014, inițial era prevăzută pentru catastrofe naturale, înainte de a fi extinsă și în cazul atentatelor, după atacurile teroriste comise la Paris în 2015.

  În martie 2016, rețeaua de socializare a prezentat scuze public din cauza unei defecțiuni a „Safety Check”: utilizatorii din lumea întreagă, aflați în anumite cazuri la mii de kilometri de eveniment, au primit o notificare după un atac terorist ucigaș comis în Pakistan.

  Mai mult decât atât, două atentate revendicate de organizația teroristă Stat Islamic au făcut 15 victime, joi, în Spania, în orașele Barcelona și Cambrils.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.