HyperX® lansează noua generație de căști pentru gaming HyperXTM Cloud Alpha

NoobZ
- 23.08.2017, 16:17 în Gaming
0

SHARES

HyperX®, divizie a Kingston® Technology Company, Inc., lansează noua generație de căști pentru gaming HyperXTM Cloud Alpha. Cloud Alpha, primele căști pentru gaming cu tehnologia dual chamber, oferă o calitate incredibilă a sunetului, creată pentru a îmbunătăți experiența de gaming pe PC, consolă și mobil.

Cloud Alpha a păstrat ADN-ul generației precedente de căști HyperX, sporind confortul din timpul sesiunilor lungi de gaming. De asemenea, căștile redau un sunet bogat, texturat, capabil să recreeze spațiul înconjurător.

“Noile căști pentru gaming HyperX Cloud Alpha conțin tehnologia dual chamber, care permite redarea unui sunet fără precedent. Cloud Alpha sunt create și testate în laboratoarele HyperX, oferind cea mai bună performanță audio posibilă, confort și sporesc calitatea pentru un avantaj competitiv, urmând să fie folosite de profesioniștii eSports la nivel mondial”, a declarant Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria.

Prezentate în permieră la Gamescom 2017, Cloud Alpha au fost echipate cu tehnologia HyperX dual chamber pentru a reda fidel sunetul în timpul jocului, cu o frecvență și un timbru unic. Cuprinzând difuzoare de 50mm, tehnologia dual chamber permite separarea bass-ului de tonurile joase și înalte, creând un sunet dinamic care îmbunătățește experiența de joc.

Cloud Alpha este creat pentru a oferi confortul suprem pentru sesiunile lungi de gaming, cu spuma de memorie HyperX, cu un design mai lat al benzii pentru cap, care conține o piele mai moale, mai flexibilă, cu un cadru din aluminiu rezistent și ușor. Căștile dispun de un cablu detașabil din aluminiu, cu control audio in-line, permițându-le gamerilor care se joacă pe consolă să ajusteze volumul și să taie sonorul direct de pe cablu.

Căștile sunt compatibile cu o gamă largă de platforme, precum PC, PS4™, PS4™ Pro, Xbox One™1, Xbox One S™1, Mac®, Mobile2, Nintendo Switch™ și cu sistemele de realitate virtuală cu porturi de 3.5 mm. Oferindu-le jucătorilor un plus de claritate a vocii și sunet excelent pentru comunicarea în echipă, Cloud Alpha a obținut certificări TeamSpeakTM și Discord.

“Suntem încântați de colaborarea cu HyperX pentru primul PUBG LAN Invitational la Gamescom”, a declarat Woonghee Cho, Director al Global Business Development la Bluehole Inc, dezvoltator al PUBG. “HyperX este lider global care oferă produse pentru gaming excelente și ne bucurăm că vor participa la PUBG Invitational. Suntem nerăbdători să testăm noile lor căști Cloud Alpha pe care le vor livra pentru toate calculatoarele de la invitational.”

Gamescom este cel mai mare eveniment pentru dezvoltatori de gaming, iar HyperX este sponsorul primului turneu major de eSports PUBG. HyperX oferă un portofoliu complet de accesorii folosite de gameri profesionisti din întreaga lume la competiții și gama sa completă de produse  – inclusiv noile Cloud Alpha – va fi folosită pe 80 de platforme de gaming în cadrul PUBG Invitational, competiție în care gamerii concurează pentru premii în valoare de $350,000.

Căștile Cloud Alpha sunt fi expuse la Gamescom între 22 – 24 August în Koln, Germania. HyperX este amplasat în Game Industry Business Lounge, care face parte din Gamescom Business Area.

Disponibilitate

Căștile Cloud Alpha vor fi lanste pe 25 septembrie la prețul recomandat de 449 lei și vor fi disponibile în Altex.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!