More

  De ce ai nevoie de Ambilight în casa ta. Ce înseamnă cu adevărat o experienţă TV completă

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Ultima lună de zile, în care am vizionat diferite programe la TV, ne-a schimbat cu totul optica asupra ceea ce înseamnă „televizorul ideal”. Ştiam despre tehnologia Ambilight de pe televizoarele Philips TV de ceva vreme, dar în afară de câteva zeci de minute în cadrul evenimentelor de presă, nu am reuşit până acum să testăm funcţionalităţile acesteia.

  Dacă până acum, ne mulţumeam să vizionăm emisiunea TV preferată pe un televizor LED cu diagonală mică, aşezat undeva pe o comodă în dormitor sau agăţat pe un suport într-un colţ al camerei, fără să punem prea mult preţ pe luminozitatea ecranului, pe calitatea culorilor sau pe modul în care ne transformau aceste dispozitive designul interior al casei noastre, cu Ambilight lucrurile se schimbă radical.

  Te-ai gândit vreodată că poţi da o altă dimensiune televizorului tău, experimentând astfel un nou nivel de televiziune? Ei bine, tehnologia Ambilight de pe televizoarele Philips te ajută să simţi întotdeauna că iei parte la acţiune, fie că vorbim de serialul preferat, de un nou sezon al emisiunii de divertisment pe care o urmăreşti negreşit cu familia sau de încă o partidă de gaming în reţea cu băieţii.

  Philips Ambilight este tehnologia TV care te ajută să deschizi lumea şi să te bucuri de nenumăratele călătorii spectaculoase vizual. Mai mult decât atât, în funcţie de designul casei tale, ai posibilitatea să optezi pentru televizoare Ambilight de diferite tipuri.

  Televizorul Philips Ambilight cu două laturi, spre exemplu, este ideal pentru camerele mici, până la medii, precum camera copilului sau biroul de la care îţi desfăşori activitatea profesională şi din care vrei să te menţii la curent cu ştirile zilei.

  Philips Ambilight pe trei laturi este potrivit pentru încăperile medii spre mari, cum ar fi dormitorul matrimonial sau livingul dintr-un apartament cu o suprafaţă de 50 – 80 metri pătraţi. Televizorul poate fi aşezat fie pe comoda din sufragerie, fie să fie încorporat în bibliotecă sau agăţat cu un suport de perete. La Noobz, testăm un smart TV Philips Ambilight UHD Android cu trei laturi, diagonala de 55 inchi, pentru care putem garanta că oferă o experienţă de vizionare TV cu totul nouă, tocmai datorită acestei tehnologii care schimbă modul în care televizorul a fost perceput întotdeauna. Cum ar spune prietenii noştri: „Scuze, dar nu pot să-mi iau ochii de la televizorul vostru!” sau „Nu ştiu cum o să mă mai uit eu la meciuri pe televizorul de acasă după ce mi-aţi făcut!”.

  Dacă vreţi să aveţi în casă un televizor cu tehnologia Ambilight all around, puteţi opta pentru televizoarele Philips Ambilight cu patru laturi. Acestea sunt potrivite îndeosebi pentru camerele mari şi foarte mari, iar ca mod de amplasare, dispozitivul ar trebui agăţat cu un suport de perete.

  Tehnologia Ambilight de la Philips oferă lumina ambientală perfectă şi îţi urmăreşte starea de spirit. Altfel fiind spus, cu Ambilight poţi urmări conţinut TV în modul clasic, lumina fiind reflectată în timp real pe peretele din spate, cum de altfel poţi alege dintr-o varietate de presetări colorate care reacţionează cu acurateţe la dinamica muzicii pe care o redai pe Philips TV Ambilight.

  Iubitorii de jocuri pe desktop sau consolă pot experimenta modul jocuri Ambilight. Astfel, camera devine parte integrantă a lumii jocurilor preferate, iar acţiunea de pe ecran este redată dinamic în culori bogate şi luminate. Tehnologia Ambilight de la Philips redefineşte nu doar noţiunea de divertisment TV, ci şi conceptul de design interior. Cu noile televizoare Philips Ambilight 2017, relaxarea, respectiv distracţia în familie şi cu prietenii capătă un alt sens, iar eleganţa şi frumuseţea îşi croiesc un nou drum împreună în casa ta.

  Dacă v-am făcut curioşi în ceea ce priveşte tehnologia Ambilight de la Philips şi vreţi să aflaţi cât mai multe despre experienţa de utilizare a unui model de televizor cu iluminare LED pe spate, rămâneţi cu ochii pe Noobz.ro pentru că weekend-ul acesta aduce noi surprize şi informaţii.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.