Apple lansează iPhone 8 pe 12 septembrie în Teatrul Steve Jobs | NOOBZ.RO

Apple lansează iPhone 8 pe 12 septembrie în Teatrul Steve Jobs

Mădălina Gănescu
- 29.08.2017, 13:00 în Smartphones
0

SHARES

Fanii iPhone vor avea parte de cea mai mare surpriză pregătită până acum de gigantul din Cupertino. Potrivit zvonurilor, iPhone 8 va arăta, va funcţiona şi va costa ca niciun alt iPhone lansat până acum.

Potrivit Wall Street Journal, care citează surse din cadrul Dow Jones, Tim Cook are în plan să dezvăluie iPhone 8 în data de 12 septembrie. Se pare că, Apple are de gând să lanseze noul iPhone 8 în Teatrul Steve Jobs, dezvoltat în cadrul noului campus Apple.

Totuşi, această informaţie nu este confirmată oficial, de vreme ce WSJ precizează că teatrul este încă în construcţie: „Am toată încrederea că data pe care WSJ a menţionat-o este absolut sigură. Şi de fapt, doar între noi, Teatrul Steve Jobs este destul de sigur, de asemenea (deşi ştim cum sunt constructorii)”.

Ar mai fi de precizat că Teatrul Steve Jobs nu este singurul care duce o luptă grea cu timpul. Chiar şi iPhone 8 suferă de întârzieri de producţie semnificative şi va fi disponibil doar în cantităţi limitate la lansare.

Parte din motivele intârzierii iPhone 8 este eşecul Apple de a integra Touch ID în display. Gigantul din Cupertino şi-a propus să găsească modalitatea ideală de a implementa această tehnologie, fără să mai fie necesar un buton fizic de home. De asemenea, un alt motiv care întârzie iPhone 8 este şi modulul de cameră duală vertical de pe spatele telefonului.

Vă ţinem la curent cu lansarea iPhone 8, eveniment ce va avea loc în mai puţin de două săptămâni. Tot atunci, Apple va prezenta oficial, se pare, şi telefoanele iPhone 7S şi iPhone 7S Plus.

Abonează-te la YouTube Noobz | Urmărește-ne pe Instagram | Dă like la Facebook Noobz
YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!
 
COMENTARII

Comentarii

comentarii

YOUTUBE NOOBZ
Abonează-te pentru a primi conținut video GRATUIT de calitate!