More

  Car Kit Aukey BR-C8 este cea mai bună soluţie de kit auto prin AUX

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Dacă eşti în căutarea unei soluţii simple hands-free pentru apeluri şi muzică, cu cea mai recentă tehnologie Bluetooth 4.0, care să suporte asocierea a două smartphone-uri simultan şi care să se instaleze pe suport margnetic cu bandă dublu adezivă, Car Kit Aukey BR-C8 este o alegere inspirată.

  Dispozitivul Car Kit Aukey BR-C8 este cel mai simplu mod de a adăuga funcţia Bluetooth la sistemul stereo al autovehiculului. Mai mult decât atât, car kit-ul auto de la Aukey oferă suport pentru o distanţă de până la 10 metri.

  Cu Car Kit Aukey BR-C8 poţi reda sau poţi pune pauză melodiilor din playlist, cum de altfel poţi răspunde sau respinge apelurile. În cazul în care împarţi drumul către şi de la birou cu partenerul de viaţă şi vreţi să beneficiaţi amândoi de încărcarea dispozitivelor mobile, cât şi de suport pentru comunicare vocală wireless, Car Kit Aukey BR-C8 vă poate fi de real folos.

  CUMPĂRĂ  Car Kit Aukey BR-C8

  Înainte de a investi într-un Car Kit Aukey de acest tip, asiguraţi-vă însă dacă playerul maşinii are conexiune AUX. Spre exemplu, noi am testat produsul pe un Seat Leon din 2016, pentru că pe Golf V din 2005 nu aveam un astfel de suport.

  În perioada în care am folosit Car Kit Aukey BR-C8 am redat muzică de pe telefonul mobil, am beneficiat de conectivitate NFC, Bluetooth, iar sunetul a fost redat în boxele maşinii. Dispozitivul este negru şi este compatibil cu Windows, Android şi iOS.

  Dacă un încărcător clasic pentru maşină poate să încarce până la două dispozitive simultan, Aukey BR-C8 are 3 porturi USB, din care două cu încărcare rapidă şi este capabil să încarce 3 dispozitive simultan.

  Car Kit Aukey BR-C8 are dimensiuni mici, este foarte uşor de instalat şi se integrează perfect în designul oricărei maşini, aspectul său fiind unul destul de subtil. Produsul nu are o baterie internă, trebuie să fie conectat la priza maşinii pentru a funcţiona şi presupune o intrare auxiliară la sistemul stereo al maşinii.

  Recapitulând, Aukey Bluetooth 4.0 Hands-free Car Kit este cea mai simplă modalitate de a adăuga funcţionalităţi Bluetooth sistemului stereo al maşinii, cum de altfel este cea mai simplă soluţie hands-on pentru apeluri vocale şi muzică. Cea mai nouă tehnologie Bluetooth 4.0 oferă suport pentru două smartphone-uri în acelaşi timp, în vreme ce tehnologia AVRCP ajută utilizatorii să controleze şi să folosească mult mai uşor playlist-ul personal, să dea play, pauză, să asculte melodiile anterioare sau pe următoarele şi să răspundă sau să respingă apelurile vocale.

  Pachetul conţine un Car Kit Aukey BR-C8 Bluetooth, un încărcător USB pentru maşină, o bază magnetică şi manualul utilizatorului.

  Concluzia în urma testării este că dispozitivul Car Kit Aukey BR-C8 merită investiţia pentru că vine cu un microfon de calitate foarte bună, ceea ce înseamnă că oriunde ai amplasa produsul în maşină, convorbirile cu interlocutorii vor fi de foarte bună calitate. În plus, pentru a reda muzică de pe telefon, când te-ai săturat de playlist-urile celor de la radio, beneficiezi de un car kit excepţional şi de încredere, care nu arată bine numai la exterior.

  Preţul unui Car Kit Aukey BR-C8 Bluetooth este de 149 lei, redus de la 200 lei.

  CUMPĂRĂ  Car Kit Aukey BR-C8

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.