More

  Candy Bianca, prima mașină de spălat SMART cu care vorbeşti şi îţi înţelege nevoile

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Candy a lansat la IFA Berlin 2017, cel mai mare târg de electronice şi electrocasnice din lume, prima maşină de spălat inteligentă cu care poţi să comunici şi care îţi înţelege nevoile. Candy, compania care a introdus prima mașină de spălat în Italia în 1945, a dus tehnologia la nivelul la care ceea ce vedeam în filmele SF a devenit realitate.

  Candy a desfăşurat la IFA Berlin un adevărat spectacol, standul său fiind unul dintre cele mai căutate, datorită noilor electrocasnice SMART Candy Bianca, Smart Kitchen Hoover, frigiderele Bell’O și apiratoarele Rhapsody Hoover, prezentate în premieră cu ocazia târgului. Produsul care a suscitat cel mai mare interes a fost Candy Bianca, mașina de spălat intuitivă și inteligentă de ultimă generație capabilă să vorbească cu utilizatorul.

  Cu ajutorul funcţiei Talking Bianca de pe telefonul mobil, utilizatorii pot vorbi, practic, cu mașina de spălat. Cu un dialog natural și interacțiune inteligentă, Bianca ascultă, înțelege nevoile consumatorilor, și alege cel mai eficient și mai potrivit program de spălare pentru nevoile specifice ale acestora. În plus, memorează obiceiurile lor și oferă sfaturi prețioase de spălare.

  Cum timpul este preţios, Candy Bianca oferă o funcţie specială, intitulată Zoom. Datorită tehnologiei Mix Power Jet Plus, care injectează detergentul direct în inima hainelor, aceasta funcţionează cu toate programele și pentru orice țesătură, spălând în mai puțin de o oră, cu o performanță de spălare clasa A, care reprezintă astăzi cel mai înalt nivel de curățare pentru textile.

  Intuiția maşinii de spălat Candy Bianca nu se traduce doar în capacitatea sa de dialog inteligent, ci și în interfața Smart Ring, modernă și elegantă: un singur ecran tactil rotund, cu design și creativitate tipic italiene, din care utilizatorul poate activa și combina, cu o singură atingere, toate programele și opțiunile principale, selectând cea mai utilă combinaţie, în funcție de necesitatea sa. Smart Ring, poziționat special cu o înclinație de 11 grade pentru a ajuta clienții să nu să se aplece, este confortabil și ergonomic.

  Mulţumită aplicației Candy simply-Fi, pe lângă utilizarea de la distanță, aceasta oferă accesul la o gamă largă de programe suplimentare, controlul consumului și notificările utile pentru cea mai bună întreținere a produsului. În plus, Bianca va informa cu promptitudine despre starea sa de întreținere astfel încât să se poată lua măsuri dacă este necesar. O experiență intuitivă neexperimentată până acum.

  „La Candy, noi credem cu tărie în inovaţia inteligentă, care pentru noi se traduce în capacitatea de a comercializa produse care pot avea un impact real și autentic asupra oamenilor, uşurând viaţa lor cotidiana. Este inovația care respinge elitismul, fiind disponibilă oricui, iar Bianca este sinteza perfectă a tuturor acestor lucruri„, a declarat Aldo Fumagalli, conducătorul departamentului masinilor de spălat.

  Astăzi vedem o adevărată revoluție în sectorul industriei de maşinilor de spălat. Nu numai că am creat cea mai bună masină de spălat a tuturor timpurilor, dar și cea mai elegantă; suntem siguri că va câștiga rapid piața deoarece, odată testată, este imposibil să te întorci la alte modele.”, a mai spus acesta.

  Smart Kitchen. Atunci când realitatea virtuală ajunge în bucătărie

  Grupul Candy a prezentat la IFA Berlin şi Smart Kitchen Hoover, un concept inedit care, folosindu-se de casca VR Vive, aduce experienţa de realitate virtuală în locuinţa SMART. Intrând în Smart Kitchen Hoover, utilizatorii vor experimenta o poveste personalizată, în care produsele se vor anima datorită tehnologiilor sofisticate de realitate virtuală.

  Astfel, utilizatorii pot intra în contact cu toate posibilităţile oferite de aparatele electrocasnice conectate pentru o experiență unică și extrem de imersivă.

  Suprafața de îngrijire include propunerile Hoover pentru 360 ​​de grade de bunăstare: de la aparate sănătoase legate de bunăstarea fizică, variind de la soluții pentru bucătărie, la cele de spălare,  la aparate mici de uz casnic cu modele de combatere a alergiilor, la produsele cele mai orientate spre stilul de viață, care răspund la nevoile consumatorului și permit utilizatorului să se „simtă bine”.

  Rhapsody Hoover, aspiratorul “stick” fără fir

  Tot cu ocazia celui mai mare târg de electronice şi electrocasnice din lume, Candy a prezentat şi Rhapsody Hoover, aspiratorul inovator “stick” fără fir, care este destinat să devină un aliat indispensabil în casă.

  Versatil, ergonomic și avansat tehnologic, Rhapsody Hoover optimizează curățarea tuturor suprafețelor și, datorită tehnologiei Hspin-Core, simplifică golirea și curățarea coșului.

  Rhapsody este echipat cu tehnologia exclusivă și inovatoare Hspin-Core, sistemul de separare (nucleul mașinii) care se rotește în jurul său.

  Această rotire generează un flux suplimentar de aer, care permite o separare precisă a particulelor și împinge praful, resturile și părul la fundul recipientului, lăsând sistemul de separare curat. Acest lucru permite manipularea mai ușoară a operațiunilor de golire a coșului fără a trebui să intrați în contact cu praful și murdăria aspirata. O mai bună experiență de curățare în întregime, de la utilizare la întreținerea produsului.

  Cu un simplu gest, Rhapsody Hoover se transformă într-un aspirator portabil și, datorită numărului mare de accesorii incluse care îl fac extrem de versatil devine un adevărat aliat pentru fiecare nevoie de curățenie, acasă sau în aer liber.

  Duzele și accesoriile vă permit să curățați temeinic toate tipurile de podea sau de suprafață, până la tavan sau deasupra dulapurilor, în cele mai înguste spații și chiar în calorifere.

  Duza mini turbo, perfectă pentru a lua si cele mai mici fire de păr, este potrivită în special pentru proprietarii de animale de companie. Peria pentru parchet este unul dintre accesoriile incluse pentru curățarea ușoară a suprafețelor din lemn. Hoover s-a gândit, de asemenea, la consumatorii cărora le place să aibă mașina curată: Rhapsody include accesorii practice concepute în mod expres pentru scaune și covorașe.

  Rhapsody Hoover a fost conceput pentru a spori și a evidenția tehnologia sa inovatoare Hspin, respectând liniile și caracteristicile distinctive ale design-ului Hoover, care are în ADN-ul său predispoziția la inovația tehnologică de peste 100 de ani. Într-adevăr, inovația tehnologică a Rhapsody se potrivește perfect cu ușurința de utilizare: greutatea diferitelor componente a fost calibrată pentru a asigura o manipulare facilă; mânerul este ergonomic și acoperit cu material antiderapant; un panou de control practic amplasat în partea superioară a aparatului vă permite să personalizați utilizarea în funcție de nevoi diferite.

  Nivelul de încărcare al bateriei este întotdeauna sub control și este vizibil pe ecranul cu 4 LED-uri. Mai mult, datorită schimbatorului practic de sub butonul de alimentare, este posibil să activați modul continuu pentru aspirarea fără întreruperi. O atenție deosebită a fost acordată și designului periei motorizate care garantează îndepărtarea 100% a prafului de pe suprafețe dure.

  Rhapsody Hoover este extrem de manevrabil datorită roților proiectate pentru a asigura aderența la podea și a sistemul Easy Driving, care vă permite să înclinați aspiratorul până la 180 de grade, atingând astfel și cele mai dificile zone. În plus, LED-urile luminoase de pe perie asigură o mai bună vizibilitate în colțurile cele mai întunecate.

  Bateria litiu de 22V, reîncărcabilă în 5 ore, permite până la 35 de minute de autonomie; este detașabilă: mulţumită mufei de ieșire, poate fi ușor de scos din stick pentru a fi reîncărcată ca un dispozitiv mobil simplu.

  De asemenea, se poate cumpăra o baterie suplimentară care să dubleze autonomia. Datorită suportului practic care se poate monta pe perete, care include fante pentru accesoriile de bază și duza mini turbo, aspiratorul poate fi pus deoparte, ocupând cel mai mic spațiu.

  Aldo Fumagalli, Washing&Connectivity Director CandyGroup

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.