More

  REVIEW GXT 177 Rival RGB gaming mouse: Accesibil și fun

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Piața perifericelor de gaming este una extrem de competitivă, iar Trust vrea să rămână în top drept compania cu produsele care au cel mai bun raport de preț-calitate.

  Cu toate că Trust Gaming este pe piață de aproape 4 ani, vorbim despre o companie cu o experiență de peste 30 de ani, iar acest lucru poate fi observat în produsele dezvoltate.

  Am testat Trust GXT 177 Rival RGB, un mouse foarte generos atât ca design și dezvoltare, cât și preț.

  După cum se poate observa, este un mouse laser cu fir, ceea ce elimină eventualele delay-uri pe care le poți întâlni la unele mouse-uri wireless, din aceeași categorie de preț.

  Chiar din denumirea sa, GTX 177 Rival RGB, înțelegem că avem de-a face cu un mouse cu iluminare RGB, programabil. Chiar și rotița de scroll poate fi programată să lumineze fie cu roșu, verde, albastru, turcoaz sau mov.

  Trust GXT 177 Rival RGB – CARACTERISTICI

  Tehnologia folosită este laser, iar rezoluția DPI poate fi ajustată de la 100 până la 14400, iar dacă folosești un televizor 4K, la fel cum fac eu, rezoluția de 14400 DPI va fi mai mult decât benefică.

  Design-ul GXT 177 Rival RGB trădează imediat construcția destinată atât pentru persoanele stângace, cât și pentru persoanele dreptace. Practic, este un mouse pentru orice utilizator. Acest lucru se observă nu numai după formă, cît și după configurația butoanelor.

  GXT 177 Rival RGB are 8 butoane programabile, iar în ceea ce prvește aderența cu suprafața pe care este folosit, rolele de alunecare sunt făcute din teflon.

  Mouse-ul are dimensiunile de 131 x 71 x 41 mm, iar greutatea este de 101 grame. Greutatea îi predefinește, oarecum, genurile de jocuri cele mai potrivite, fiind un mouse destul de ușor.

  Conectivitate și cablu

  După cum spuneam, GXT 177 Rival RGB este un mouse cu fir, iar tipul de conexiune este USB 2.0.

  Cablul este normal, adică nu este îmbrăcat în material textil, ceea ce, pentru mine, dat fiind experiența mai puțin plăcută cu astfel de cabluri. Dacă firul se încurcă prea mult, din cauza ransportului des, îmbrăcămintea ajunge să se deterioreze, ca în final să cedeze cu totul și să se rupă. Lungimea cablului este de 180 cm.

  Iluminarea și configurarea butoanelor

  După cum spuneam, GXT 177 Rival RGB dispune de iluminare RGB, care poate fi foarte ușor configurată cu ajutorul programului oferit de Trust. Programul poate fi descărcat de pe site-ul Trust, de la secțiunea SUPPORT GXT 177 Rival RGB.

   Interfața permite programarea a cinci profile de utilizator, fiecare cu propriul joc de lumini și configurare al butoanelor. Mai mult, profilul poate fi schimbat, în funcție de jocul pe care îl accesezi.

  Gaming

  Pentru amatorii de statistici de performanță, putem sa vă spunem că modelul senzorului este A9800, iar viteza de urmărire a senzorului este de 150 ips (inch per second).

  Accelerația ajunge până la 30G, un plus față de produsele similare, care majoritatea ajung la o viteză de numai 15G.

  Producătorul recomandă acest mouse pentru genurile FPS, RPG, RTS și MOBA. După cum am menționat încă de la începutul acestui articol, greutatea nu îl face un mouse care să performeze în jocurile FPS. Este o părere personală și asta nu înseamnă că nu îți faci treaba cu el. Eu prefer moușii mai grei un pic și chiar masivi. Din nou, ține de gusturi și nu este definitoriu.

  Trust GXT 177 Rival RGB – PREȚ ȘI DISPONIBILITATE

  Trust GXT 177 Rival RGB poate fi găsit și la cel mai mare retailer online din România la prețul de 149,99 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.