More

  REVIEW Tenda A301: un range-extender accesibil cu un semnal puternic

  URMĂREȘTE-NE

  16,065FaniÎmi place
  1,142CititoriConectați-vă
  13,030AbonațiAbonați-vă

  Tenda ne-a obișnuit deja cu soluțiile sale de rețelistică, iar când vine vorba de access points, Tenda A301 nu dezamăgește.

  Tenda A301 este un range-extender care amplifică semnalul wi-fi, iar zonele private de acoperirea rețelei wireless vor deveni accesibile.

  În trecut am testat Access Point-ul Tenda AP4, ambele extendere fiind construite pe aceeași tehnologie standard N, care permite viteze de până la 300Mbps. Dar acesta este compatibil și cu versiunile anterioare.

  Punctul forte, cu care vine A301 este design-ul extrem de plăcut, dar și dimensiunile reduse.

  TENDA A301 – CONFIGURARE SIMPLĂ ȘI RAPIDĂ

  La capitolul instalare, procesul nu depășește 30 de secunde și presupune sincronizarea cu router-ul existent prin apăsarea butonului WPS, după care trebuie apăsat butonul (singurul) de pe dispozitivul Tenda A301.

  Odată ce conexiunea a fost stabilită, în funcție de puterea conexiunii și a rețelei, LED-ul prezent pe Tenda A301 va fi de culoare verde, daca conexiunea este una puternică, respectiv portocalie, dacă avem o conexiune foarte slabă.

  Datorită dimensiunilor sale reduse, Tenda A301 poate fi foarte ușor instalat în orice spațiu, pe o priză de perete sau un stecher. Dimensiunea redusă nu a sacrificat cele două antene, care oferă o acoperire excelentă.

  Ca și în cazul access point-ului Tenda AP4, switch-ul de pe semnalul router-ului  pe cel al access point-ului se face foarte rapid și insesizabil pentru utilizator.

  Tenda A301 – Preț și disponibilitate

  Tenda A301 poate fi găsit și la cel mai mare retailer online din România, la un preț de aproximativ 77,99 lei.

  Cele mai noi știri

  Pe același subiect

  Leave a reply

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.